Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (4.51 secunde)
Clanurile din Craiova, cu puternice interese economice, au mirosit ca este rost de o noua afacere, cumparind de la noul mostenitor drepturile succesorale pentru o suma derizorie prin care vor deveni proprietare asupra a cel putin 35 de hectare de teren intravilan detinute in prezent de Gigel Preoteasa.
Desi ingrata, adoptarea posturii de rabin dispus sa impace toate partile de catre Boc este perfect normala atata vreme cat toti partenerii de guvernare ai PD - PNL, UDMR, PC - nu au ezitat sa-l critice pe Basescu, acompaniati bineinteles de opozitia PSD-ista involburata toata care nu a ezitat sa caracterizeze intreaga afacere drept „dialog de mahala” si „problema total neserioasa“.
Cu toate acestea, cand a venit vorba de actualul candidat pentru functia de primar la Techirghiol, pe care AP il sprijina, si din declaratiile caruia a reiesit ca are afaceri pe care le desfasoara si in prezent, Emil Constantinescu si-a rectificat afirmatiile si a declarat ca era vorba de o afacere pe care o dezvolti in timp ce esti politician, si te imbogatesti tocmai datorita faptului ca esti politician, in timp ce la Florea Constantin - candidatul Actiunii - este vorba de afacere personala.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare:
Afacere paguboasa pentru stat, dar legala Secretarul de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Ionel Mantog, care are in subordine complexurile energetice, spune ca aceste unitati respecta pretul reglementat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE).
Motivul este reprezentat de faptul ca Popa il considera pe presedintele acestei comisii, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro.
Ieri, consilierii au aflat cu oarece uimire faptul ca Telegondola nu este deloc o afacere profitabila, iar optimismul degajat acum trei ani de studiile de fezabilitate a fost neintemeiat. ... Nu am gandit-o ca pe o afacere, ci ca pe o atractie turistica si atat".
Organizatia afirma ca alesii pun, astfel, decizia conducerii partidelor din care fac parte inaintea prevederilor legale in materie, "transformand in mod arbitrar mandatul incredintat de cetateni intr-o afacere interna de partid".
Mutarea Aeroportului, o afacere imobiliara Referitor la mutarea Aeroportului Oradea, Radu Tirle sustine ca s-a dorit ca prin aceasta sa se dea un alt tun imobiliar orasului Oradea. "Aeroportul este iar o afacere imobiliara, miza fiind cele 163 de hectare de teren din zona.
Mergeti in instanta si o sa vedeti ca nu o sa va dea voie sa-i scoateti pe copii in strada" a povestit proprietarul imobilului."O afacere mai profitabila"Nemultumirea lui George Sava nu este legata atat de cuantumul chiriei oferite de CJ Dolj ci mai ales de faptul ca in loc sa accepte ultima lui oferta de 115 milioane de euro pentru cladire institutia publica a achizitionat in loc alte doua case boieresti situate una langa alta pe strada Jietului din Craiova la pretul total de 137 milioane de euro.
in urma cu doi ani, Guvernul a emis o hotarire prin care se acordau sub forma gratuita, in special tinerilor de la sate, grajduri pentru a incepe o afacere in domeniul cresterii animalelor.
Mai exact, cei care conduc o afacere destul de serioasa isi permit sa vanda viitorilor fermieri. ... Cum sa incepem o afacere cu struti?
Investitia redusa, sprijinul oferit de stat si cererea mare sunt motivele pentru care multi gorjeni incep o astfel de afacere.
Doar in anumite segmente definite prin caracterul de „afacere“ sau „exploatatie“, cum ar fi, intre altele, „imobiliarul de antrepriza“ (depozite, hale industriale, parc comercial), se vor inregistra cresteri ale preturilor. ... Caci ponderea consta, in procent strivitor, in achizitia de te-ren pentru investitie si „afacere“;
Din punct de vedere juridic, sexul persoanei care deruleaza o afacere nu are nici un fel de importanta.
Aproximativ 4.500 de romani, dornici sa inceapa o afacere de succes, au vizitat in perioada 24 - 26 februarie Salonul International de Francize in cautarea investitiei ideale. ... In plan amplu, o afacere in franciza inseamna multe avantaje in schimbul experientei si reputatiei creatorilor unui produs sau serviciu.
Practic, se vor putea finanta orice tip de afacere, un spital, o farmacie, o ferma, o fabrica, desigur in limita unor reglementari.
Intermedierea de contracte comerciale ar putea fi o afacere de succes atat pentru firma care realizeaza acest lucru, cat si pentru clientii acesteia.
O afacere in domeniul serviciilor de investitii financiare pare sa aiba perspective frumoase dupa cum indica o analiza efectuata in ultimii trei ani. ... Apoi urmeaza investitiile in oameni, foarte importanti in acest gen de afacere.
Recrutarea si plasarea fortei de munca atat pe piata interna, cat si pe cea externa pare o afacere profitabila, avand in vedere ca investitiile sunt minime. ... Atunci cand intentioneaza sa-si deschida o afacere, angajeaza o firma specializata in recrutarea de personal.
google-analytics.com