Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.96 secunde)
Votul este secret si se exprima prin bile pentru fiecare caz, in cel mult 15 zile de la data inregistrarii cererii de revocare“.
Fostul secretar general al PSD, deputatul Cozmin Gusa, a reusit sa provoace, de doua zile, cresterea tensiunii unora dintre liderii PD, dupa ce ieri, prin interpusi, si-a anuntat prezenta in lupta pentru dobandirea presedintiei partidului la congresul din primavara.
Dupa 15 ani de mineriade, santaje, dezvaluiri facute la momentul oportun, dosare de securitate publicate negru pe alb in timp ce se neaga existenta lor in arhive, procese masluite, etc., nimeni nu mai crede in coincidente.
aceea de a pune in practica angajamentele, de a lua masurile radicale amanate vreme de 15 ani din cauza impactului social sau din pricina protejarii intereselor clientelare“, se arata in textul motiunii lui Tariceanu.
Radu Berceanu a apreciat ca Gusa are alte prioritati fata de cele ale PD, si anume crearea unui "grup Cozmin Gusa " de circa 15-20 de parlamentari.
Presedintele Traian Basescu a a participat ieri la sarbatorirea a 15 de activitate a Serviciului de Informatii Externe.
Tudor i-a livrat fetite de 15 ani lui Eugen Barbu“, sunt reale. In urma aparitiei acestui articol, C.V.
Cu toate acestea, Magureanu s-a prezentat la Parchet abia in jurul orei 15.00. ... Astfel, pentru prima data in ultimii 15 ani, a fost audiat Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Patriarh Teoctist.
Cate nu se intampla in 15 ani?! Politicieni cu vechime Parlamentarismul romanesc de dupa Revolutia din Decembrie 1989 numara cinci legislaturi:
Pesedisti din toata tara, de 15 ani munciti, mai si ganditi acum.
Aceasta este concluzia Eurobarometrului realizat in perioada octombrie-noiembrie 2004, la cererea Comisiei Europene. Sondajul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ de 1.012 persoane cu varste de peste 15 ani.
M-a constat 15 milioane de lei. in perioada aia, o firma din Ardud, Universal Com, zugravea Politia si mi s-a spus ca atunci cind se va face devizul ii va trece la ala cu 15 milioane de lei mai mult ca sa mi-i dea mie.
Potrivit cutumei din ultimii 15 ani, presedintele Senatului este cel care propune Camerei numirea celor doua persoane. Membrii coalitiei considera ca Biroul Permanent ar trebui sa fie organismul care sa propuna plenului aceste numiri.
Nu putem astepta ca un procuror care de 15 ani nu a facut decat politica cu dosarele sa mai stea 15 ani in Parchetul General sau in Consiliul Superior al Magistraturii.
Intr-o prima faza, judecatorii de la Judecatoria Bacau nu i-au dat castig de cauza lui Siru, pentru ca apoi, la 15 februarie, Tribunalul Bacau sa-l condamne pe Oprisan la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis Comisiei juridice decizia Curtii Constitutionale din 1 februarie 2005 privind neconstitutionalitatea articolului 25 din Regulamentul Camerei, care da posibilitatea schimbarii din functie a presedintelui acestei institutii. Pana la 15 martie, comisia trebuie sa puna de acord decizia Curtii cu Regulamentul Camerei. Art.
La un moment dat, in cladirea Inspectoratului se aflau numai 15 inspectori, apoi, brusc, numarul a crescut impresionabil la 60.
google-analytics.com