Cautare

7244 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs cluj napoca" (3.51 secunde)
Bucurestiul este devansat de Iasi, Cluj si Brasov. În urmatorii trei-cinci ani, densitatea spatiului închiriabil la mia de locuitori în cele mai importante 13 orase din tara se va tripla. ... Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. ... Sa va spun acum despre concurs. ... Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59.
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
La Cluj se creeaza, dar au un singur accelerator mai nou. ... Cu greu, la Cluj, in 2006, am fost invitat sa tin un curs. Au venit o suta de medici romani radioterapeuti la Cluj.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
Astfel, conservatorii au castigat de la partidul lui Vadim Tudor un deputat si sapte consilieri judeteni si locali - la Cluj, iar de la Borsec - sprijinul a peste 40 de pesedisti.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene. "PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Ca medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala, dr Sorina Soescu a publicat la Editura EIKON din Cluj-Napoca o carte exceptionala, cu titlul:
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj. ... Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
google-analytics.com