Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj. Ideea de a organiza actiunea “Da-i nota primarului“ a venit dupa ce primarul Emil Boc si-a dat singur nota 8,50 pentru activitatea depusa in primul an dupa ce a fost ales primar.
Voluntarii PSD au finalizat duminica seara calculul notei finale, dupa ce au adunat toate notele de pe panourile amplasate timp de cinci zile in trei locuri din municipiu: Bulevardul Eroilor, Piata Marasti si Piata Flora, in cartierul Manastur. “Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Emil Boc contesta nota prezentata de PSD si acuza acest partid “de hotie“. “Hoti au fost, hoti au ramas, pentru ca au falsificat notele in birourile PSD. PSD a furat la putere, fura si in opozitie. Demersul PSD este lipsit de credibilitate cata vreme notele nu au fost verificate de o organizatie independenta si apolitica“, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca. El sustine ca nota pe care o va accepta va fi cea venita din partea clujenilor, insa nu prin intermediul PSD. (A.M.)