Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009matematica" (2.72 secunde)
Noi nu ne-am gindit niciodata sa excludem pe cineva pentru ca anumite subiecte politice pot fi tratate diferit sau pot exista divergente de opinie.
"Se azvarlesc tot felul de subiecte pe esichierul politic, exista liberali care cred ca atacul la presedinte le aduce notorietate.
Flutur a spus ca impreuna cu Valeriu Stoica a avut o intalnire informala cu Gunther Krichbaum in care liderii PLD au prezentat stadiul programului de pregatire a alegerilor europarlamentare, pozitia formatiunii privind reforma Constitutiei, strategia in domeniul absorbtiei fondurilor europene, precum si alte subiecte de pe agenda europeana.
"A trecut perioada cand am acceptat atacuri din partea presedintelui, crezand ca, neraspunzand, fac bine ca nu inflamez anu-mite subiecte.
"A trecut perioada cand am acceptat atacurile presedintelui, crezand ca, daca nu ii raspund, fac bine neinflamand anumite subiecte. Dar imi dau seama ca am oferit un spectacol jenant si imi cer scuze telespectatorilor.
Geoana crede ca seful statului nu vrea de fapt referendum si vot uninominal, ci doar sa foloseasca aceasta tema ca arma pentru a eclipsa alte subiecte de pe agenda publica.
"Constat ca subiectele de preocupare ale PSD-ului au devenit si subiecte de preocupare pentru unii din oamenii importanti din diferite domenii din Romania, semn ca exista o continuitate intre acestia".
Pentru David Cameron, care a salutat, de asemenea, semnarea acestui acord, acest document reprezinta "dovada a ceea ce UE poate intreprinde atunci cand se concentreaza asupra unor 'subiecte adevarate'".
Data exacta a intalnirii nu si-o mai aminteste nimeni, iar conducerea organizatiei judetene a PNL e de parere ca o astfel de intrunire nici nu era necesara, dat fiind faptul ca nu prea exista subiecte comune de discutie.
In schimb, agenda consultarilor de marti are mai multe subiecte decat precedentele. In fruntea listei se afla stabilizarea situatiei politice, semn ca presedintele incearca sa arbitreze disputa dintre PNL si PD.
Confuzia este regretabila si imi apartine, fiind determinata si de contextul discutiilor, care, potrivit invitatiei la audiere, nu includeau si subiecte directe cu incidenta pentru activitatea Serviciului de Informatii Externe", afirma Saftoiu in scrisoare, conform cotidianului Gandul.
Consiliul Suprem de Aparare a ¥arii se va reuni saptamana viitoare, cel mai probabil joi, pentru a-si prezenta bilantul de activitate pe 2006, dar si pentru a discuta despre interimatul la sefia SIE. Alte subiecte vor fi situatia trupelor romanesti din afara granitelor si modernizarea armatei.
In aceste comisii sint si fosti ministri, care pot ataca subiecte la care nici nu te-ai gindit", a marturisit Paul Pacuraru.
"In continuare, atat eu, cat si PNL, ne dorim relatii bune cu politicienii din PD, iar impreuna sa ne gandim la binele constantenilor, in loc sa ne batem in subiecte populiste.
Traian Basescu a precizat, de asemenea, ca nu s-a inteles cu politicienii in legatura cu patru subiecte: condamnarea comunismului, propunerea privind schimbarea sistemului electoral, declasificarea dosarelor securitatii si incercarea sa de a proteja justitia de amestecul politicienilor cercetati penal.
Conform afirmatiilor presedintelui democrat, in sedinta Colegiului Director s-au discutat subiecte privind organizarea mintigurilor pro-Basescu si sedinta CNC a partidului.
Parlamentul European va aborda in sedinta programata pentru zilele de 21, 22 si 23 mai a.c., mai multe subiecte cum ar fi tarifele de roaming, noile standarde de calitate in domeniul apei, ratele accizelor la alcool si bauturi alcoolice, produsele ecologice, combaterea violentei si a crimei organizate.
El a mai spus ca nu vor fi ezitari in luarea unor "masuri extrem de drastice" impotriva colegilor de partid care nu vor respecta decizia de a nu mai face declaratii publice pe subiecte conflictuale.
Cand poate - tranteste declaratii de ramai cu gura cascata, cand insa nu poate vorbi pe anumite subiecte, pentru a nu pune persoane sau partidul din care face parte in situatii mai putin placute, zambeste strengareste si te lasa sa tragi propriile concluzii.
Daca in urma cu o saptamana canicula a atentat pe toate fronturile la puterea de concentrare a politicienilor galateni, si nu prea i-a lasat sa iasa la rampa cu tot felul de idei si de subiecte, iata ca saptamana trecuta lucrurile au stat ceva mai bine din acest punct de vedere.
google-analytics.com