Cautare

1288 de rezultate pentru "stirile pro tv04" (4.40 secunde)
Stirile Pro TV : Sarea ascunsa din alimente. Cum au ajuns romanii sa manance de trei ori mai mult decat media normala Cand e prea multa, sarea in bucate nu mai e nepretuita, ci daunatoare.
Stirile Pro TV : 70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
Stirile Pro TV informeaza: Vine iarna. Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile.
Am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea. Acum ma ingrozesc stirile, de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentar.
Dupa ce am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea, acum mi se cutremura stomacul si ma ingrozesc de-a dreptul stirile de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentarilor.
M-a pus acela necuratu' sa ma uit la stirile Antenei.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Unul dintre pasagerii accidentati in Muntenegru a declarat, pentru Stirile Pro TV, ca in momentul producerii accidentului soferul era intr-o depasire la intrarea intr-un viaduct si desi limita de viteza era de 50 km/ora, el avea in jur de 90 km/ora, informeaza Mediafax.
Stirile Pro TV : Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Vigilent, observatorul organizatiei Pro Democratia s-a grabit sa anunte marele eveniment ce putea degenera intr-o frauda electorala de proportii, in opinia lui.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Cat despre grupul democratilor pro-Gusa si propunerea lor, conducerea PD s-a scos deocamdata pretinzand ca alegerea viitorului presedinte nu figureaza printre prioritatile momentului atata vreme cat localele partiale din Capitala bat la usa.
Guvernul a facut si el propriul proiect, in tandem cu Asociatia Pro Democratia. ... Cristian Parvulescu, presedinte al Asociatiei Pro Democratia, a fost criticat dur de presedinte pentru varianta de lege a uninominalului pe care a sustinut-o.
Pe de alta parte, presa pro-Basescu si-a prelungit euforia, turnand in capul lui Geoana toate rezervele de sarcasm ramase in urma campaniei.
In luna ianuarie 2004, raportul anual al Societatii Academice Romane, a Alinei Mungiu, o militanta feroce pro-A.D.A., atragea atentia, cu seriozitate, asupra riscului ca alianta opozitiei sa aiba soarta CDR.
Purtatorul de cuvant al PDL Sever Voinescu a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre zvonurile potrivit carora senatorul Dan Voiculescu ar pregati fluturasi pro-Basescu pentru a-i distribui in Parlament.
Traian Basescu, la PRO TV: "Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinta a vietii mele". LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
google-analytics.com