Cautare

53947 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (5.29 secunde)
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecini ca are prea multe carti, pe care le-a depozitat pe casa scarii si pe o terasa de deasupra blocului.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013. ... Nu mai vorbesc de atingerea tintei de deficit in 2011, 2012 si2013.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Mai repede sau mai anevoios, planurile de cheltuieli ale statelor vecine au fost adoptate inca de luna trecuta.
Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei. ... In cota de contributie individuala de asigurari sociale este inclusa si cota de 3% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, majorata de la 2,5% in 2010.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB. ... Prognoza mai arata ca in urmatorii patru ani, Romania va inregistra o crestere economica de 5,9% in medie pe an, trendul va fi descrescator.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari. Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Institutia a mai publicat in urma cu o saptamana un nou set de estimari conform carora PIB-ul mondial va scadea cu 3% in 2009, insa in raportul publicat luni aceasta cifra a fost revizuita la 2,9%.
google-analytics.com