Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (3.92 secunde)
Mircea Toader este unul dintre cei care sustin ca noi protestam impotriva Guvernului Tariceanu pentru ca am fost platiti de dusmani politici ai democratilor. ... Atunci eram pedisti?", a declarat presedintele Aliantei, Toader Cristea. ... Mircea Toader ne-a transmis ca nu va veni la intilnirea cu pensionarii.
Mai exact presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a facut public faptul ca doua motiuni de cenzura depuse de PSD in 2006 au fost insotite de liste cu semnaturi duble sau chiar false.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Dupa ce a fost semnata legea prin care bugetele de echilibrare ale Consiliilor Judetene sunt la dispozitia presedintilor acestora si le pot imparti cum doresc, fostul secretar de stat in ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, s-a aratat total impotriva noilor proceduri.
Nervi democrat-liberali In cursul zilei de ieri presedintele filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, impreuna cu primarul de la Beresti-Meria, Sfarlea Adrian Vasile, si consilierul judetean David Craiu au expus exact grila de impartire a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale si au aratat ca, de fapt, noua formula face diferente enorme in ceea ce priveste banii programati pentru acordare si adevaratele sume propuse pentru echilibrare.
Seful democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, considera ca, desi reprezentantii CJ au demarat procedurile de contractare a creditului in valoare de 85 de milioane de lei pentru a finanta diferite proiecte, acest imprumut nu are niciun fel de sorti de izbanda.
Mircea Toader, presedintele filialei judetene a PD-L (partidul format din fuziunea PD-ului cu PLD) ne-a declarat ca pe 24 februarie va fi anuntat candidatul democratilor la primaria orasului Galati.
Mircea Toader, presedintele organizatiei judetene PD-L, a adus in discutie ieri, la conferinta de presa, ordonanta de modificare a legii privind alegerile locale. ... Mircea Toader sublinieaza faptul ca PD-L are o propunere cu privire la data alegerilor locale si anume 25 mai.
Liderul Aliantei Pensionarilor pentru Conciliere, Toader Cristea, ne-a facut cunoscut faptul ca poarta discutii cu reprezentantii Partidului Popular Social Democrat pentru a candida pe listele acestuia la un fotoliu de consilier local, dar ca este in continuare...
Fostul prefect Mihai Capra, alaturi de fostul secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, vor conduce filiala galateana a PD-L, a carei conducere a fost dizolvata saptamana trecuta printr-o decizie a Biroului Politic National.
Judecatorul Curtii Consitutionale Tudorel Toader declara ca a avut, aseara, o discutie telefonica cu presedintele CCR pentru a convoca Plenul si a lamuri situatia Tudorel Toader i-a solicitat presedintelui CCR Augustin Zegrean convocarea Plenului Curtii, pentru a lamuri toate aspectele, avand in vedere si faptul ca nu a stiut de sesizarea Comisiei de la Venetia.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, a anuntat ca s-a decis trecerea societatii Electrocentrale in curtea municipalitatii. ... E vorba despre datoriile care nu vor fi sterse si care va trebui sa fie platite dupa momentul transferului", a declarat democratul Mircea Toader.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani). ... In bine", a declarat Marcel Toader, in exclusivitate pentru Libertatea.
In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
"SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia! ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... - Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Sorin Oprescu l-a egalat pe Traian Basescu, intr-un sondaj realizat de CSOP, la capitolul "increderea romanilor in politicieni". Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
google-analytics.com