Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (2.77 secunde)
clasa pregatitoare se va face la scoala, nu la gradinita, inscrierea va incepe din luna martie, va avea loc in doua etape. Astfel, in prima etapa parinti isi vor putea inscrie copiii la ce scoala vor dori, indiferent de locul unde au domiciliul.
Fostul capitan de vapor a participat marti, la Constanta, la ceremonialul organizat cu prilejul sosirii din marsul anual de instruire practica a navei-scoala "Mircea" si sarbatorirea a 70 de ani de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane.
3, Grup Scolar Harnaj, Grup Scolar Edmond Nicolau, Scoala nr. 173, Scoala de Muzica si Arte nr. 3, Scoala de Arte si Meserii nr. 2, Scoala nr. 81, Scoala nr. 16 , Scoala nr. 149, Grup Scolar Doamna Stanca, Grup Scolar Nichita Stanescu, Colegiul Tehnic Traian, Scoala nr.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Remus Tranca (Scoala nr.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. ... ciclurile 1 si 2 erau urmate de Scoala Medie (clasele 8 - 11).
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Declaratia mea este prilejuita de un eveniment care s-a desfasurat saptamana trecuta si care a aniversat 195 de ani de inginerie la Scoala politehnica.
In cealalta mana am o sacosa cu ziare, reviste si maculatura de tot felul, pentru ca azi, nu in alta zi, la noi in scoala se aduna hartia ca sa fie data la reciclat.
din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr. ... din Craiova (Virgil Nitolescu), Scoala nr. ... din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. ... din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. ... din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr.
Una dintre prevederile viitorului act normativ interzice cu desavarsire asa-numitele "scoli de apartament", mentionand fara echivoc ca "scoala de conducatori auto nu poate functiona in spatii destinate prin constructie initiala locuirii, situate in blocuri cu mai multe etaje;
Iasmina a primit de asemenea un premiu in valoare de 15.000 de lei si o bursa de tehnologie de 20.000 de lei pentru scoala unde invata. ... - Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea;
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare.
Insa, fiecare scoala are propriile ei criterii de admitere, motiv pentru care are dreptul sa ceara si alte precum test de limba straina sau dovada ca parinteleare locul de munca in apropiere scolii.
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
In afara acestora existau 2 scoli superioare, Scoala de Fizica si Scoala de Metafizica, care aveau o foarte mare autonomie, si care prin imensa influenta pe care au exercitat-o in diferite perioade au determinat evolutia in timp a Statului Atlant.
Prima zi de scoala, moment important in viata oricarui parinte. ... Imaginati-va, dragi colegi, ca de fiecare data in prima zi de scoala, noi, parlamentari si alte oficialitati, suntem cu totii liberi sa mergem la cate o scoala sau chiar cu copiii nostri.
De ce sa nu fii original si, anul acesta, sa incepi scoala in Green style?! ... Iar acum, Cereal BIO iti aduce produse delicioase si sanatoase si un super-concurs - motive in plus sa incepi scoala cu energie de campion!
Ca intr-o compunere de scoala: ... E vremea de dat copiii la scoala. ... Ii place la scoala, se bucura de ea asa cum se bucura si de desenele animate sau de sandwichurile la cuptor pe care le mananca seara cand vine de la joaca.
google-analytics.com