Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (2.96 secunde)
de faptul ca prin activitatile pe care le desfasoara, realizeaza un „santaj politic“, care echivaleaza cu „un santaj moral“, a mai fost de parere fostul presedinte.
Santaj sentimental din partea subalternilor Succesul acestui gen de telenovele va face probabil ca zilele acestea sa mai urmarim un episod.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Marton Arpad a sustinut ca Legea Statutului minoritatilor "nu poate fi obiect de santaj politic" pentru Uniune si a apreciat ca modul in care a fost dezbatut acest proiect timp de sase luni in comisiile parlamentare reprezinta "o batjocura".
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a raspuns ieri atacurilor Partidului Conservator de saptamana trecuta, acuzand formatiunea politica de santaj dupa modelul fostei Securitati si sustinand ca nu are nimic de ascuns din trecutul sau. ... Este un santaj tipic dupa modelul folosit de fosta Securitate", a acuzat Macovei.
"Este un santaj" Conservatorii resping ideea anticipatelor, pe motiv ca "nu sunt o solutie pentru indeplinirea obligatiilor asumate in procesul de integrare europeana". ... In opinia sa, toata aceasta dezbatere este un santaj indreptat catre parlament, ca sa voteze o serie de legi.
Ceea ce se intimpla insa seamana cu un santaj care are drept scop intarirea pozitiei sefului statului. ... Asta pentru ca totul sa nu semene cu un santaj de doua parale.
Social-democratii il acuza pe presedinte de santaj Spre deosebire de democrati, reprezentatii PSD sustin ca seful statului va fi suspendat din functie si apoi isi va prezenta demisia.
Fruntasul pesedist a exclus posibilitatea ca formatiunea sa sa depuna în perioada urmatoare o motiune de cenzura, ceea ce se traduce prin santaj la PNL sa-i cedeze locuri în executiv, daca nu vrea sa zboare de la guvernare, si sa sustina proiectele initiate de PSD în parlament.
Fruntasul pesedist a exclus posibilitatea ca formatiunea sa sa depuna în perioada urmatoare o motiune de cenzura, ceea ce se traduce prin santaj la PNL sa-i cedeze locuri în executiv, daca nu vrea sa zboare de la guvernare, si sa sustina proiectele initiate de PSD în parlament.
Coroborat cu declaratiile "cuminti" despre eventuale alegeri anticipate pana in toamna, demersul PSD este unul complex si suna a santaj politic.
Deputatul PC Sergiu Andon sustine ca DNA este o parghie a politicii de santaj.
Afirmatia unui reprezentant al SRI potrivit careia exista firme care fac interceptari ilegale ale comunicatiilor si care recurg ulterior la santaj, inclusiv la adresa unor "personalitati publice", i-a determinat pe parlamentari sa decida o intrunire a Comisiei de control al SRI din cadrul Senatului.
Acesta considera demersul PSD referitor la motiunea de cenzura ca un santaj la adresa PNL si a precizat ca are dubii in ceea ce priveste seriozitatea social-democratilor. ... "Raman la parerea ca este un santaj care poate fi dus pana in momentul citirii ultimului parlamentar de pe lista in Parlament.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat miercuri, la o conferinta pe teme de energie, ca Romania are o problema "cu un fel de santaj geopolitic exercitat de unele tari mari din est, cateodata impreuna cu unii prieteni din Uniunea Europeana".
Acesta este rezultatul incompetentei, uneori a prostiei, lipsei de responsabilitate si a unei guvernari de santaj PNL-PSD", a acuzat Adriean Videanu.
A avut loc o sedinta - de fapt, un veritabil comandament electoral, in care Patriarhul Daniel a fost rugat, pe un ton mieros (dar, de fapt, totul era o actiune de corupere cu bani si de santaj) sa-i mobilizeze pe preotii din intreaga tara, pentru a-l vota pe Basescu, pentru continuitate, pentru stabilitate etc.
In ciuda faptului ca este judecat (ba chiar si condamnat in prima instanta) pentru santaj - acesta a castigat luni, la instanta craioveana, pentru a doua oara in acest an, dreptul de a-si reocupa functia pana la definitivarea procesului sau penal.
UDMR a acceptat invitatia Opozitiei dupa ce in jurul ministrului Laszlo Borbely a izbucnit un scandal pe care unii membri ai formatiunii l-au perceput ca un santaj din partea Puterii.
Sorin Rosca Stanescu) Nici nu a fost bine anuntat Parteneriatul pentru Bucuresti si iata ca doctorul Sorin Oprescu se alege cu un santaj. ... Nervozitatea PDL, generata de acest proiect politic, lansat luni, nu va genera fireste doar amenintari si tentative de santaj.
google-analytics.com