Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (7.63 secunde)
Cristian Danilet nu a vrut sa faca public numele magistratilor alesi la CSM care ar fi ajuns in aceasta postura prin santaj si amenintare.
promovarea principiului "cine nu-i cu noi este impotriva noastra", eliminarea adversarilor politici prin confectionarea de dosare penale, ridicarea fricii si a suspiciunii la rangul unei politici de stat, decapitarea administratiei centrale si locale dupa criteriul apartenetei politice, crearea unor institutii de stat cu un rol de control, verificare si suspectare a vietii personale a oamenilor, multiplicarea metodelor de supraveghere si urmarire a intimitatii opamenilor in scopuri de santaj politic s.a.m.d.
Idila celor doi ar putea concura de minune cu orice scenariu de telenovela, fiind plina ochi de intrigi, despartiri, amenintari, santaj sentimental cu sotia bolnava de cancer (o minciuna pe care Diaconescu o utilizeaza pentru a sensibiliza domnisoarele), cereri in casatorie, giugiuleli prin birou, partide de sex la mama lui Diaconescu acasa etc.
Pentru a putea justifica banii murdari proveniti din santaj, camata, prostitutie si droguri, acesta a inchiriat intreg Satul de Vacanta pana la barierele de la intrarea in Statiunea Mamaia.
PSD a practicat acest santaj cu PNL, daca va aduceti aminte, Tariceanu. Si noi am aratat cum s-au dat banii.
El a adaugat ca exista inregistrari pastrate de SRR cu vocea senatorului PSD, dar nu pentru santaj, ci pentru ca tot ceea ce se intampla era o greseala “monumentala“.
Nu este vorba despre nici un santaj cu alegerile anticipate. In orice caz, ele se pot declansa doar in urma unui consens in cadrul Aliantei.
Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947 (numita in istoriografia comunista si Proclamarea Republicii Populare Romane, Ziua Republicii sau abdicarea Regelui) reprezinta actiunea ilegala, de forta, petrecuta in perioada 30 decembrie 1947 - 3 ianuarie 1948 prin care comunistii romani, sprijiniti de ocupantii militari sovietici, au impus Regelui Mihai, prin santaj si amenintare, semnarea unui act de abdicare, au proclamat Republica Populara Romana (prin incalcarea Constitutiei in vigoare la acea data) si au silit Familia Regala sa paraseasca tara intr-un exil fortat care a durat pana in anul 1997.
Potrivit aceleiasi surse, plecarea celor mentionati de la PSD si PC la PD este un act de vointa personala, „nefiind rezultatul vreunei presiuni sau santaj“, ei „regasindu-se mai bine in organizatia judeteana a PD, unde pot contribui dupa puterea fiecaruia la realizarea programului de guvernare al Aliantei D.A.“.
Astfel, pentru a nu se dezminti si pentru a da o nota de santaj „sentimental“ acestei povesti, conservatorii insista ca TVA la produsele alimentare sa fie zero si declara ca, doar daca le va fi acceptat acest amendament, vor sustine majorarea taxei de la 19 la 22 de procente.
„Sigur ca la prima vedere ar parea ca este vorba de un santaj: nu sunteti de acord cu schimbarea presedintilor, copii, va da nenea Tariceanu ordonanta de urgenta”, a spus Nastase.
Orice modificare si santaj al FMI care va duce la anularea acestora, ar trebui respinse in Camera Deputatilor. Nu ar trebui sa ne intereseze santajul FMI si interesul bancilor de a-i jefui pe romani.
"Este o motiune simpla, pe tema Justitiei, pe tema Monica Macovei, si are ca obiect politizarea si folosirea justitiei ca arma politica si de santaj, cazurile Dinu Patriciu, Adrian Nastase, ziaristii (unor cotidiene centrale - n.r.) si derapajele din ultima vreme de la indepenta justitiei", a declarat Ponta.
"PD nu are o politica structurala, organizata de racolare a unor primari de la alte formatiuni politice, nu are o politica de preluare a lor prin santaj, amenintari, momeala cu bani publici, este exclusa o asemenea politica", a declarat ieri presedintele democrat, Emil Boc.
Democratii resping din nou acuzele referitoare la ademenirea primarilor de la alte partide prin santaj si adauga ca motivul pentru care nu au in acest moment reprezentanti acuzati de coruptie este ca in PD s-a facut curatenie inca de pe vremea conducerii lui Traian Basescu.
Initial au crezut ca si la Constanta ar exista framantari in cadrul partidului si ca vor reusi, prin santaj sau prin dare de mita, sa cumpere cativa consilieri judeteni.
In tarile Europei de Est, partidele comuniste au utilizat guvernele de coalitie cu socialistii si celelalte partide national democrate pentru a dobandi prin forta, presiune politica, demonstratii in strada, santaj si amenintare, pozitii cheie in politie, armata, administrarea economiei sau propaganda.
Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj. Fostul sef RCS&RDS este urmarit penal ca urmare a unei plangeri depuse de Sorin Alexandrescu pentru denunt calomnios.
El a mentionat ca in multe dosare se regasesc dovezi de "presiune diabolica" a unor ofiteri ai fostei Securitati, care, prin santaj si alte presiuni, i-au determinat pe unii sa semneze angajamente de colaborare cu Securitatea sau sa inainteze note informative.
Recompensa negativa " include sacairea, urlatul, tratamentul silentios, intimidare, amenintari, injuraturi, santaj emotional, invinovatire, imbufnare, plansete si facutul pe victima. Recompensa intermitenta sau partiala " Recompensa negativa partiala sau intermitenta poate crea un climat in care persista frica si nesiguranta.
google-analytics.com