Cautare

68009 de rezultate pentru "sa" (1.27 secunde)
Mischie mentioneaza in plangerea sa ca Florin Carciumaru, in dubla calitate de lider PSD si de primar al municipiului Targu Jiu, avea obligatia legala sa-i asigure spatiu pentru afisaj, precum si paza pentru panourile respective, asa cum prevede legea electorala.
Liderul PD nu a dorit sa comenteze zvonurile aparute dupa dezbaterea televizata de vinerea trecuta, conform carora Corneliu Vadim Tudor i-ar fi sunat atat pe el, cat si pe Adrian Nastase, promitindu-le sprijin in turul doi.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut publice listele cu parlamentarii care au absentat nemotivat lunile septembrie si octombrie. Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara.
Cu sau fara stiinta sa, ceea ce s-a intimplat ieri cu prilejul vizitei sale a fost in buna parte regizat. ... Liderilor judeteni ai PSD li s-a cerut de la centru sa aduca macar 20.000 oameni, insa, in ciuda eforturilor, rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat.
Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale: ... Cu doar cinci zile inainte de scrutin, Adrian Nastase s-a multumit sa afirme ca romanii vor alege, pe 28 noiembrie, "intre bine si rau”.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Conform noilor prevederi, un partid care intra in Parlament intr-o alianta va putea sa denunte alianta dupa alegeri si sa-si formeze un grup parlamentar propriu daca are zece deputati la momentul constituirii.
O echipa de militari din cadrul Brigazii 5 Vanatori de Munte din Alba Iulia a incercat, ca in fiecare an, sa arboreze steagul pe turla Catedralei Reintregirii Neamului, insa, din cauza vantului puternic, tricolorul de peste cinci metri nu s-a lasat ancorat, militarii fiind nevoiti sa-l coboare pentru a-l ridica apoi la incheierea ceremoniei.
El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
o victorie a PSD va insemna schimbari minimale de politica, principala problema ar fi capacitatea dlui Geoana, considerat de catre “Economist Intelligence Unit“ ca fiind membru al aripii reformatoare din PSD, de a rezista presiunilor din partea vechii garzi care i-ar cere sa incetineasca reforma.
Desi putea sa opteze pentru un protocol cu PSD sau cu Alianta la Consiliul Judetean, ori sa-si numeasca doi viceprimari la municipiul Sibiu, FDGR-ul lui Johannis a chemat la cirma orasului reprezentanti ai ambelor formatiuni politice.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Inainte sa viziteze mai multe localitati din judet, liderii PUR Constanta s-au intalnit cu organizatiile partidului din zonele respective - poate pentru ca impreuna cu PSD nu reuseau sa fie convingatori.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Costel Popa, coordonatorul programului de monitorizare, a tinut sa explice ca suma de 7,5 milioane de dolari reprezinta, de fapt, jumatate din costurile campaniei, la care se adauga cheltuielile legate de organizare, personal, firme de consultanta etc.
La randul sau, Mircea Geoana a amplificat, in interventia sa, ideea ca Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu “nu stiu cat de greu se creeaza un loc de munca, cat de greu se pastreaza un loc de munca“.
google-analytics.com