Cautare

68009 de rezultate pentru "sa" (1.93 secunde)
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... Apoi, trebuie sa recunoastem ca opozitia a fost mai puternica, desi nu a fost una constructiva, asa cum ne-am dorit noi ", explica deputatul PSD Doina Dretcanu.
"Aritmetica” de campanie a determinat de altfel si PRM - al treilea partid parlamentar ca pondere - sa ceara la randul sau Curtii Constitutionale anularea alegerilor de duminica si reluarea scrutinului deoarece "detine dovezi de notorietate privind vicierea intregului proces electoral”.
Liderul liberal a afirmat ca explicatiile lui Miron Mitrea, care incerca sa dezminta sesizarile Aliantei, nu au nici o legatura cu modul in care se desfasoara procesul electoral.
Presedintele PSD a reusit sa-l devanseze pina si pe Marko Bella, iar fata de Traian Basescu are un avans de peste 18.000 de voturi.
Mircea Geoana a preconizat ca pana la sfarsitul lunii decembrie Guvernul la conducerea caruia se va afla sa fie format si aprobat de noul Parlament.
Marza a spus ca este pregatit sa sacrifice sefii institutiilor descentralizate ale statului care in ultimul timp au jucat “la doua capete“, cu gandul ca Alianta D.A. ... Desi a evitat sa dea nume, el a precizat ca cei vizati “sunt multi“, cel putin 10 persoane.
La Presedintie, pe primele doua locuri s-au clasat Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, cu 40,94% din voturi valabil exprimate, si Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A., cu 33,92%, cei doi urmand sa se intalneasca in turul doi.
La mana BEC-ului Din cauza neregulilor constatate, sapte din cei 13 membri ai Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti au refuzat ieri sa semneze procesul-verbal cu rezultatele oficiale ale scrutinului din Capitala. In acest fel, au refuzat sa recunoasca rezultatele scrutinului reprezentantii Aliantei D.A.
“Este o dovada mare de nepricepere sa dai astfel de comunicate, adica macar daca sunt profesionist cand dau 392.000 prima data, dau macar 400.000 a doua oara, mai pun opt mii, dar cum pot, dupa cinci ore si dupa ce mai adaug inca 17 la suta din sectiile de votare sa dau 232.000?“.
O alta intrebare ridicata de APD este de ce BEC nu a furnizat informatii publicului si nu a postat pe un site un comunicat in care sa explice diferenta care a facut obiectul suspiciunilor, in afara raspunsului la contestatia Aliantei PNL-PD.
Olandezul a cerut chiar ca votul sa fie amanat cu cateva luni, pana cand Guvernul roman va face mai multe eforturi sa remedieze situatia.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. ... Biroul Executiv Central al PNL a decis marti seara convocarea pentru maine a Delegatiei Permanente a partidului, care, la randul sau, sa adopte propunerea BExC de convocare a unui congres extraordinar la inceputul anului viitor.
In opinia sa, reactia lui Traian Basescu este cauzata de faptul ca nu a iesit invingator. ... Nastase l-a acuzat pe Basescu de faptul ca nu-i pasa de “raul pe care-l face Romaniei in exterior, ci doreste doar sa se vada pe sticla“.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. ... Potrivit lui Ghergut, solicitarea de anulare a alegerilor prezidentiale a fost respinsa deoarece a fost gresit adresata, competenta sa solutioneze o astfel de sesizare revenind Curtii Constitutionale.
“Acuze pe baza de minciuni“ “Daca Traian Basescu considera ca au fost nereguli in alegeri, trebuia sa depuna mai intai o contestatie la Biroul Electoral Central, sa astepte raspunsul si, daca nu il considera corect, sa prezinte public aceste lucruri“, a mai afirmat Nastase.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
Trebuie sa avertizez inca din start ca orice guvernare care se va alia si va conta pe prezenta UDMR a devenit la ora actuala ingrozitor de periculoasa.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Marian Petre Milut, candidatul Aliantei Nationale Crestin Democrate la Presedintie, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca orice colaborare a sa cu Actiunea Populara a incetat. ... Totusi, el a sustinut ca multe voturi in favoarea sa au fost anulate.
google-analytics.com