Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (3.17 secunde)
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Presedintele PDL Bihor, senatorul Petru Filip (foto mijloc), a anuntat ca ar prefera o coalitie cu PNL si UDMR. "As prefera o coalitie de centru-dreapta, adica o guvernare PDL-PNL-UDMR.
"Matei prefera sa il tina pe functie pe liberalul Florin Chelaru pentru ca zice el prefera un vice care sa ii linga si talpile" a declarat Tudorel Calapod (foto) presedintele PD-L Navodari.
TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM" Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Romanii prefera sa cumpere jucarii foarte ieftine importate din China, dar care pun in pericol, de cele mai multe ori, sanatatea copilului.
Desi posibilitatea accesarii si altor burse externe exista, companiile romanesti prefera piata autohtona de capital.
Din datele pe care ni le-au furnizat companiile care produc si comercializeaza carburanti reiese ca romanii prefera plinul in aceasta perioada. ... Petrom ne mai informeaza ca zilele de varf sunt 22-24 si 30-31 decembrie si se prefera "plinul".
Fiecare categorie cu bolidul ei Plecand de la acest clasament, constatam ca pentru cei care isi petrec cea mai mare parte din timpul lor in masina, cel mai sexy autovehicul este comoda si sigura Honda Element, in timp ce persoanele care se bucura de un statut diplomatic prefera elegantul Cadillac CTS.
Potrivit unui studiu realizat pentru Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), membru al UniCredit Group, in timp ce 30% dintre cehi si 15% dintre croati prefera contractele de economisire si creditare, sarbii si romanii fac adesea investitii imobiliare (18%, respectiv 13%).
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Tot conform studiului, peste 40% dintre persoanele neasigurate sustin ca le este teama sa nu ia o decizie gresita, iar alte 40% prefera sa investeasca in alte produse financiare.
„Daca tot contracteaza un credit, prefera unul care sa le permita o investitie buna“, au precizat sursele BRD. ... „În general, oamenii prefera perioada maxima. ... „Prefera perioada maxima pentru ca pot obtine împrumuturi mai mari.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Chiar daca plata cu cardul nu implica nici un cost, numarul persoanelor care prefera sa achite in numerar bunurile si serviciile achizitionate este mult mai mare decat al celor care prefera varianta electronica. ... Cei mai multi clienti prefera sa achite cu bani cash.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Firmele din vestul Europei prefera Romania ca partener de solutii IT Acesta a adaugat ca si firmele din vestul Europei prefera Romania ca partener de solutii IT.
De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.
Brazilienii prefera sa rontaie din cand in cand, francezii tin la cele trei mese pe zi, iar spaniolii prefera sa manance produse locale, pentru ca au mare incredere in alimentele produse in Spania.
Acestia din urma sunt tandri, senzuali si prefera sa isi alinte partenerii nu doar prin atingerea buzelor, ci prin atingeri si mangaieri care sa ii duca pe acestia in al noualea cer. ... Taurii prefera saruturile lente si romantice, motiv pentru care sunt adesea apreciati de jumatatea lor.
Cu niste salarii mizerabile, care nu le ajung nici macar pentru achitarea abonamentelor pentru naveta, dascalii prefera sa faca orice altceva decat sa-si bata capul cu progeniturile noastre.
google-analytics.com