kfetele.ro informeaza: Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere
De vreme ce sarutul are un rol atat important in viata intima a fiecaruia dintre noi, trebuie sa stim cat mai multe lucruri despre el. Iata deci cu ce zodie ar trebuie sa te saruti ca sa te simti ca in al noualea cer.

Berbec
Pentru Berbeci, partenerul perfect pentru un sarut ca in filme este un nativ din zodia Gemeni. Romantici prin excelenta, nativii in Gemeni sunt adevarati maestri, iar sarutarile lor sunt speciale, diferite si cald. Ele le echilibreaza pe cele ale Berbecilor, ceva mai impulsive.

Taur
Partenerul ideal in arta sarutului pentru nativii din Taur sunt cei nascuti in Capricorn. spun printr-un sarut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor. De fiecare data cand partenerii lor se simt tristi, deprimati sau stresati, sarutul senzual al Capricornilor devine un adevarat remediu.

Gemeni
Arta sarutului este tratata cu adevarata seriozitate de Varsatori, iar acest lucru ii cucereste iremediabil pe Gemeni. Nativii din Varsator obisnuiesc sa fie senzuali si intimi in momentul in care ofera acest gest de afectiune celor la care tin. Putina joaca si flirt completeaza actul intim si ii impresioneaza pe Gemeni.

Rac
Cei mai iscusiti parteneri intr-ale sarutului sunt, pentru Raci, cei nascuti in Scorpion. Acestia din urma sunt tandri, senzuali si prefera sa isi alinte partenerii nu doar prin atingerea buzelor, ci prin atingeri si mangaieri care sa ii duca pe acestia in al noualea cer. Cum sa nu le placa Racilor alintati aceasta atitudine?

Leu
Partenerii lor perfecti pentru un dans al buzelor sunt nativii din Sagetator. Plini de surprize, acestora le place sa fure un sarut, profita de orice ocazie pentru a face acest lucru, iar partenerii lor nu se simt niciodata plictisiti in preajma lor.

Fecioara
Fecioarele sunt cucerite iremediabil de modul in care saruta cei care sunt nascuti in zodia Taur. Taurii prefera saruturile lente si romantice, motiv pentru care sunt adesea apreciati de jumatatea lor. Faptul ca nu se grabesc ii transforma in parteneri loiali, care pun tot sufletul in relatie.

Balanta
Cand vine vorba de sarut, ies scantei cand se intalneste o Balanta cu un Leu. Leii sunt deopotriva senzuali, agresivi si extrem de pasionali atunci cand isi saruta partenerii. Cu o atitudine indrazneata si nonconformista, ei impresioneaza Balantele, care sunt mai precaute si calculate.

Scorpion
Nativii din aceasta zodie care vor sa traiasca o experienta de neuitat cand vine vorba de sarut trebuie sa-si alinte buzele macar o data in viata cu cineva nascut in Pesti. Pestii isi doresc sa sarute perfect, romantic, intim si plin de afectiune. La randul lor niste perfectionisti si niste tandri, Scorpionii apreciaza implicarea si pasiunea de care dau dovada partenerii lor.

Sagetator
Pentru un sarut plin de placere, Sagetatorii au nevoie de un Berbec impulsiv. Senzuali si pasionali, fie ca este vorba despre un french kiss sau o simpla atingere a buzelor, Berbecii se folosesc de aceasta forma de manifestare a afectiunii pentru a trezi dorinta in partenerul lor.

Capricorn
Sarutul nativilor din aceasta zodie este profund, intens si creeaza dependenta. Dar au si ei slabiciunile lor cand vine vorba de cei nascuti in Fecioara. Fecioarele adora sa detina controlul si de aceea modul in care saruta este, adesea, timid. Ele isi infraneaza pornirile pasionale si prefera echilibrul, atitudine care le place Capricornilor.

Varsator
Varsatorii trebuie sa se sarute macar o data in viata cu un nativ din Balanta. Desi Balantele sunt, initial, precaute si extrem de calculate, daca invata sa renunte la inhibtii si prejudecati, se pot transforma in adevarate fiare” intr-ale sarutului. Varsatorii adora aceasta latura salbatica a lor.

Pesti
Nativii din Rac sunt, in general, persoane extrem de afectuoase, trasatura care se reflecta in totaliatate si in felul in care saruta. Pentru ei, acest gest este una dintre marile dovezi de iubire pe care le pot manifesta fata de partener, motiv pentru care Pestii le adora stilul.

Sursa: perfecte.ro