Cautare

23390 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (3.37 secunde)
Autoritatea contractanta are dreptul, potrivit modificarilor OUG 34/2006, de a aplica procedura de cerere de oferte numai in cazul in care valoarea estimata, fara TVA, a contractului de achizitie publica este mai mica decat echivalentul in lei al urmatoarelor praguri:
Pe de alta parte, ea are un automatism, care tine de evolutia speciilor, de adaptarea lor, in asa fel incat poate sa functioneze fara creier. ... Creierul nu poate functiona fara sange. ... De exemplu, Ariel Sharon a trait multi ani fara activitate cerebrala.
Primaria si companiile de constructii s-au certat din cauza banilor si acuzatiilor de coruptie, precum si din cauza modului in care urmau a fi relocati rezidentii saraci din zona, inclusiv familii de romi. ... Incercati sa veniti intre orele traditionale de masa, pentru a prinde un loc liber pe terasa.
Rezidentii care nu detin o barca sunt pasibili de amenda. ... O femeie nu are voie sa se tunda fara acordul sotului. ... Este interzis sa plimbi un caine fara scutec.
Modelul este ales de catre cetatenii si rezidentii din UE, care isi vor putea exprima voturile pe un site web special creat in acest scop. Procesul de votare are loc in perioada 31 ianuarie - 22 februarie 2008.
Al doilea motiv este dat de listele de alegatori, care nu pot fi comune pentru ca la alegerile locale au drept de vot (si de candidatura!) nu doar cetatenii romani, ci si rezidentii cetateni ai statelor UE.
La aceste alegeri pot participa nu numai cetatenii Romaniei, ci si rezidentii", a declarat Markó Béla. Liderul Uniunii a precizat ca, in 2003, la ultima revizuire a Constitutiei, au fost introduse prevederile ca, la alegerile locale si judetene, sa poata participa cetateni straini cu rezidenta in Romania.
Totodata, experti ai JCR spun ca deficitul de cont curent ar putea sa se reduca in 2004, pana la nivelul de 5,3% din PIB, pe fondul transferurilor semnificative de capital de catre rezidentii care lucreaza in strainatate.
In primele doua luni, rezidentii romani in strainatate nu au reusit sa compenseze decat o parte din dezechilibrul contului curent prin transferuri de 377 de milioane de euro.
Comisia avertiza ca impozitul de 16% pe dividende platit de nerezidenti este discriminatoriu intrucat rezidentii platesc 10% si ca autoturismele de teren din productia interna sunt impozitate diferit si mai putin decat autoturismele cu capacitate cilindrica de peste 3001 cmm produse in alte tari.Noile prevederi vor fi aplicate de la 1 ianuarie 2009 "avand in vedere ca introducerea de la mijlocul anului 2008 a unei cote diferite de impozit ar genera realizarea unei proceduri diferentiate de impozitare pentru contribuabilii care au incasat dividende in prima jumatate a anului 2008 fata de cei care ar incasa dividende in al doilea semestru", se arata in nota de fundamentare a actului normativ.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Peste 600 de civili au fost ucisi, iar peste 1.100 au fost raniti, potrivit ONU. Este a douazecea zi de invazie.
- A absentei unui mecanism central de control al protocoalelor spitalului si armonizarea lor cu ghidurile precum si cu protocoalele spitalelor de grad superior sau cu cele ale altor spitale colaboratoare, face ca in multe situatii medicul de garda sa rezolve probleme administrative de transfer al pacientilor sau alte probleme care in mod normal ar trebui sa se rezolve automat fara pierdere de timp pretios;
Absolventii nostri sunt admisi, an de an, pe baza premiilor primite la competitiile internationale, la universitati de prestigiu din lumea intreaga:
Vasilescu a precizat ca nu este de acord cu proiectul de lege promovat de colega sa de partid Ecaterina Andronescu, prin care elevii care nu au luat examenul de bacalaureat au posibilitatea de a fi admisi la unele facultati.
Ceea ce nimeni nu poate nega este faptul ca in Romania a avut loc o revolutie, care a schimbat radical relatiile politice si evolutia societatii romanesti. ... Am fost admisi in Consiliul Europei, am fost invitati, la Essen, sa ne asociem la UE, ca etapa pregatitoare a aderarii.
Eu zic ca din contra, ar trebui sa ne fie rusine ca am acceptat ca niste incapabili sau neispraviti sa faca totul ca sa fim ultimii admisi, si de abia dupa ce ne-am confirmat situatia de tara foarte saraca. ... De ce unii castiga enorm, fara sa munceasca din greu?
Insa și pe aceasta directie au fost ratate toate tintele, iar romanii, in loc sa se bucure de foloasele unei politici externe mai inteligente, s-au ales numai cu ponoasele: ... și dupa ce am fost admisi in U.E.
Majoritatea producatorilor si distribuitorilor de autoturisme din Dolj admisi în program de Administratia Fondului pentru Mediu au anuntat ca locurile sunt pe sfârsite, iar cei care vor sa-si cumpere o masina prin programul Rabla trebuie sa se grabeasca.Loganurile au fost promise înca in februarieOficial, Redac Automobile Craiova a început înscrierile în program de marti, dar înscrierile s-au facut înca din luna februarie.
- sustin premiile, cheltuielile de jurizare si de organizare, plata colaboratorilor, costurile pentru cazarea si masa pentru concurentii admisi in concurs;
google-analytics.com