Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (3.44 secunde)
Mai multe nu stiu ca patronii sunt plecati in Italia, la un targ de prezentare", a spus Marius Mardare. Am incercat sa luam legatura cu Ion Fortan, dar sotia sa nu a dorit sa comenteze nimic pana la inapoierea acestuia in tara, lucru preconizat la inceputul saptamanii viitoare.
Va fi o sedinta de lucru in care doresc sa le fac o prezentare generala, ca nu se va opri nicio reforma, nu vor fi oprite angajamentele pe care le avem pe linie NATO si pe linie UE", a spus Vacaroiu.
Mamaia ofera cu totul altceva, in timp ce statiunile din sud au un alt nivel de prezentare. Noi, agentiile de turism vrem sa vindem litoralul romanesc.
Comisia parlamentara de ancheta privind investigarea legalitatii privatizarii SNP Petrom a solicitat si a obtinut prelungirea termenului de prezentare a raportului pentru 25 octombrie a.c.
Doua dintre ele, reproduceri ale unor barci cu panze, sunt confectionate din metal alb si galben, in casete de prezentare, si au dimensiunile de 20x20 centimetri.
La Geneva, in calitatea sa de presedinte al Comisiei Internationalei Socialiste pentru Europa de Sud-Est, liderul PSD a sustinut o prezentare in plenul Consiliului pe tema evolutiilor situatiei din Kosovo.
Atunci voi face o prezentare a punctului meu de vedere cu privire la lege", a spus Basescu. El a mai mentionat ca legea asupra careia Guvernul si-a asumat raspunderea "poate fi utilizata ca o pacaleala pentru romani".
Atunci voi face o prezentare a punctului meu de vedere cu privire la lege", a spus Basescu. El a mai mentionat ca legea asupra careia Guvernul si-a asumat raspunderea "poate fi utilizata ca o pacaleala pentru romani".
"Dupa cum vedeti noi nu am organizat un spectacol, o prezentare fastuoasa a candidatilor din mai multe motive. Cel mai important este acela ca nu avem fonduri cum au altii.
"Va fi o prezentare a brandurilor romanesti, dar si a potentialului agroturistic si agricol al Romaniei, pe care doresc sa o facem in prima saptamana a lunii aprilie", a precizat Constantin Dumitriu.
Tensiunea tinuta pana acum in frau a explodat sambata, dupa manifestarea PDL de prezentare a candidatului Nadrag, cand secretarul executive al organizatiei democrat-liberale, Sorin Nechita a fost amenintat si bruscat de niste indivizi pe care nu i-a putut identifica.
PC isi va anunta saptamana viitoare candidatul pentru Primaria Constanta Dincolo de atacurile deosebit de dure la adresa edilului din Mangalia, conferinta de ieri a PC a prilejuit si lansarea candidatului la Primaria Navodari, inginerul George Dogarescu, dar si o prezentare a candidatului la Primaria Mangalia, Vasile Olan.
El a mai aratat ca o strategie de non-combat a PD-L, de prezentare stricta a unor proiecte, nu va atrage oamenii la vot, indecisii indreptandu-se astfel catre candidatul "independent" al PSD.
'Comisia de cod electoral le-a aprobat, in momentul de fata sunt transmise la Guvern, respectiv la Ministerul de Interne, la departamentele care le conduc si urmeaza ca in cursul saptamanii viitoare sa le definitivam, sa le facem forma de prezentare si sper ca pe data de 30 iulie sa le prezentam Guvernului, conform legii sa dam o hotarare de guvern', a precizat Victor Paul Dobre.
Ieri, in cadrul unei intalniri organizate la sediul Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, am asistat la o a doua runda de prezentare a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare, dupa ce, la inceputul acestei saptamanii, alti trei candidati au fost prezentati opiniei publice.
"El este Guvon, nu mai are nevoie de nicio prezentare, el este sursa aberatiilor care speram ca le veti gasi in numar cat mai mare pe site", a mai spus Butunoiu.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
"Am avut o discutie de prezentare cu tot personalul, le-am spus oamenilor care este modul meu de lucru, anume faptul ca sunt o persoana ce respecta ierarhiile si careia ii place sa lucreze dupa reguli clare", a precizat reprezentantul guvernului in judet.
Totodata, conform contractului, firma mentionata mai-sus trebuia sa se ingrijeasca de efectuarea studiului geotehnic, de intocmirea memoriului general de prezentare a lucrarilor, de prezentarea grafica a solutiilor propuse pentru constructie, documentatia necesara obtinerii certificatului de urbanism etc.
A avut loc o prezentare de substanta, reliefand bogatia de idei a volumului academicianului Razvan Theodorescu, in care sunt abordate o multitudine de teme - privind atat problematica specifica a spatiului Sud-Est European, diversitatea acestui Spatiu, evolutiile sale contradictorii, elemente de solidaritate, dar si antagonice, caile de comunicare culturala, spirituala, conceptele geopolitice, precum si unele probleme specifice ale istoriei Romaniei, drumul spre modernitate al societatii romanesti, vizualitate si incursiune in vechea civilizatie a romanilor, elemente de istoria artei - domeniul de preferinta al academicianului Razvan Theodorescu.
google-analytics.com