Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (3.33 secunde)
Pretul petrolului a cazut marti sub nivelul de 34 dolari pe baril, in urma acordului dintre Rusia si Ucraina, care asigura reluarea furnizarii de gaze naturale rusesti catre Europa, in timp ce cererea globala pentru energie se mentine la niveluri reduse, din cauza conditiilor economice dificile.
Pavilionul administrativ, laboratorul si cei 90.000 de metri patrati de teren intravilan din patrimoniul societatii au fost evaluate la 19,1 milioane de euro, dar pretul piperat in plina criza imobiliara a tinut pana acum investitorii deoparte.
"Pretul fainii a crescut in ultima saptamana cu circa 40%, de la 750 de lei pe tona la 1.050 de lei. Pentru un kilogram de paine sunt necesare 750 de grame de faina si, pe masura faina scumpa va ajunge in brutarii, pretul painii va creste.
Daca la prima licitatie nu cumpara nimeni cladirea, municipalitatea este obligata sa scada cu 25% pretul. Daca nici la a doua nu se vinde, atunci pretul scade cu 50% fata de pretul evaluat initial.
Si proprietarii locuintelor vechi cu trei camere şi-au redus pretentiile, pretul cerut pentru aceasta categorie fiind in prezent cu 6,9% mai mic decat la inceputul verii.
Pretul mediu initial de listare este de 184.000 de euro, iar pretul mediu de vanzare ajunge la 147.000 de euro", spun reprezentantii portalului imobiliar magazinuldecase.ro.
pretul motorinei si cursul valutar. In 2010, pretul combustibilului a crescut cu 30 la suta, iar in acest an s-au inregistrat pana acum alte sase scumpiri.
Cifrele nu explica insa de ce pe sectorul Termoficarii pretul gigacaloriei creste cu 50,2%. ... Pe traseul din punctele termice pretul gigacaloriei creste, astfel incat la intrarea in bloc acesta ajunge la 268 lei/gigacalorie. Asadar, pretul este mai mare cu 50,2%.
Pretul unei figurine este 6 lei. ... Pretul este intre 5 si 10 lei. ... Pretul atelierului este intre 15 si 35 de lei. ... Pretul unui atelier este de 40 de lei.
ce este niacina, beneficii si rol, pretul niacinei, vitamina B3 si potenta, boli din cauza deficitului, supradoze, cum o putem procura din farmacii:
Acum, venind la un pret practicat de Camerele Notarilor Publici, suntem aproape de pretul corect. ... Noi tindem sa credem ca de vina a fost poate si pretul foarte mic licitat. ... Pe cand la Vegyespszer, credem ca pretul mic este cel care ii impiedica sa inainteze cu lucrarile.
Numitorul comun al tuturor acestor investitori straini il reprezinta interesul pentru profitabilitatea iesita din comun a investitiilor imobiliare din Romania, un domeniu in care pretul terenurilor, dar mai ales cel al constructiilor civile (locuinte, spatii comerciale, pentru birouri, etc.) a crescut in ultimii 10 ani in mod exponential, aspect ce dovedeste faptul ca investitia imobiliara in tara noastra reprezinta o afacere extrem de rentabila nu numai pentru romani, ci si pentru straini.
Rompetrol a ieftinit motorinele cu sase bani pe litru, incepand de luni, in timp ce pretul benzinelor a ramas neschimbat, informeaza compania.Astfel, un litru de motorina Efix Diesel (Euro 4) costa 4,14 lei, in timp ce motorina Super Euro 5 poate fi achizitionata cu 4,40 lei pe litru.Benzina Premium E4 (Euro 4) isi mentine pretul de 3,80 lei pe litru, in timp ce Efix Benzina 95 (Euro 4) costa 3,76 lei pe litru, iar benzina Euro Super 98 fara Plumb (Euro 4) este comercializata la pretul de 4,38 lei pe litru.La mijlocul lui martie, compania anunta ca majoreaza cu sase bani pe litru pretul sortimentelor de motorina comercializata in statiile proprii si ca a redus cu doi bani pe litru pretul pentru Efix benzina 95.
Daca întârzii numai cu o secunda aplicarea unui ordin pentru client, te poti trezi în secunda urmatoare ca pretul a variat si clientul nu mai accepta sa vânda sau vinde în pierdere.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare.
Parcari cu plata pentru micsorarea pretului la gigacalorie Dupa ce s-au eliminat subventiile de la bugetul de stat pentru pretul gigacaloriei, eventuala subventionare a ramas in sarcina consiliilor locale.
Dupa ce pretul titeiului a tot crescut in ultimele luni, atingand chiar cote istorice, ministrii OPEC (organizatia tarilor producatoare de petrol) prognozeaza scaderea pretului.
Pretul la busteni va creste cu 10%, lemnul pentru celuloza isi va ridica pretul pana la 15-20%, la fel si lemnul pentru PAL si PFL, precum si lemnul de foc pentru populatie. Pretul la cherestea va creste cu 10-15%, iar cel la usi si ferestre cu 5-10%.
Pentru ca Asociatia Romana a Carnii spune ca pretul carnii va creste.
Saptamana trecuta, pretul petrolului a coborat cu 7 dolari, ajungand la sub 43 de dolari pe baril.
google-analytics.com