Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (3.01 secunde)
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
Magda Marincovici) Autoritatile sanitare franceze vorbesc despre 18 femei cu proteze mamare care au dezvoltat o forma rara de cancer Expertii Institutului National al Cancerului din Franta, sesizati de autoritatile sanitare, au stabilit o legatura intre implantul mamar si o forma de cancer al sistemului limfatic, scrie Le Figaro in editia online.
De doua saptamani furnizorii de medicamente si materiale sanitare au hotarat sa nu mai aprovizioneze spitalele pana nu le sunt platite restantele, unele mai vechi de un an.
De asemenea, s-a hotarat ca extinderea furnizarii de medicamente si insulina pentru pacienti sa fie realizata si prin farmaciile cu circuit liber, care vor fi acreditate de catre autoritatile sanitare dupa criterii stricte. ... Toate acestea vor primi fonduri pentru achizitionarea de echipamente de protectie, seringi, alte materiale sanitare.
Uniunea Europeana a impus Romaniei inca din anul 2008 unitati sanitare la standarde ridicate de calitate, insa doar 77 de spitale din cele peste 500 au fost acreditate pana in prezent, desi termenul limita este sfarsitul anului 2015.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
In acest moment mai avem de platit 12 miliarde lei pentru materiale sanitare si 67 miliarde pentru medicamente.
- In anul 1951, pe structura fostului Spital judetean se infiinteaza Spitalul unificat Calarasi, in a carui subordine se aflau urmatoarele unitati sanitare: ... -pe 27 martie 2002, aflandu-se la Calarasi, intr-o analiza a situatiei sanitare din judet, dr.
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
Proiectul de Hotarare de Guvern privind nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective din unitatile sanitare publice a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii.
Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare.
Suma este considerata suficienta de conducerea spitalului pentru a acoperi necesarul unitatii sanitare, doar pana in trimestrul IV. ... Conducerea unitatii sanitare s-a aratat multumita de contract, in conditiile in care va urma o rectificare bugetara.
Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni. ... Si acestia trebuie inregistrati in aplicatia "Trafic", fiind validati de catre directiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
google-analytics.com