Cautare

67977 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (4.90 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
La data de 11.03.2011, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie l-au identificat pe Z.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Disputa teritoriala dintre cele doua judete pe tema celor 1.000 ha din cartierul Siret, pentru ca orice s-ar spune cam asta e, nu va fi rezolvata decat printr-o alta hotarare de guvern, care sa repare imperfectiunile primei reglementari.
Discutii sterile si inutile, practic fara niciun fel de rezultat. ... Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
google-analytics.com