Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (3.30 secunde)
"In toate partidele sunt multi oameni de calitate. ... Din cauza acestor lideri smecheri, combinatori si manipulatori, oamenii din partide si partidele, nu se mai pot manifesta asa cum trebuie. ... A venit timpul ca partidele sa joace rolul de care democratia noastra are nevoie.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Partidele parlamentare s-au intalnit, marti, cu presedintele Traian Basescu, raspunzand astfel unei invitatii la consultari pe tema scumpirilor la energie si alimente.
Afirmatia "Partidele gresesc profund " ii apartine lui Traian Basescu, a repetat-o cu obstinatie in mai multe ocazii, inclusiv la cateva ore dupa demiterea Guvernului Boc, cand devenise evident ca fraiele democratice ale puterii in stat revenisera acolo unde le e locul - in mana partidelor politice parlamentare.
Nici celelalte partide nu au stat degeaba si au inceput negocierile de atragere a edililor de la partidele adversare.
Nici celelalte partide nu au stat degeaba si au inceput negocierile de atragere a edililor de la partidele adversare.
Nu intotdeauna partidele se intaresc prin achizitii spectaculoase. ... Uneori, partidele se intaresc prin plecari. Atunci cand partidele se afla in momente dificile, se hotaraste o directie, sunt unii care se opun si sunt eliminati daca nu se poate face altceva. De regula, partidele nu au mers mult pe excluderi.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Din acest punct de vedere, e de asteptat ca partidele sa joace cartea promisiunilor din 2012 intr-un registru sobru.
Toate partidele fara exceptie se fac ca uita de votul pe care romanii l-au dat in noiembrie 2009, insa nu ezita sa spuna ca asculta vocea poporului. ... nu vizez niciun partid anume, ci toate partidele; ... eu sunt consecvent in principii, partidele nu.
De retinut ca in toate alegerile de pana acum toate partidele si-au propus sa atraga publicul nehotarat, insa niciodata nu s-a reusit acest lucru, un procentaj urias din electorat neprezentindu-se la vot!
Tot pana la aceasta data, partidele parlamentare ar fi trebuit sa-si prezinte propriile propuneri. ... Partidele urmau sa-si nominalizeze reprezentanti in acest grup de lucru.
Presedintele Traian Basescu a facut aceste declaratii miercuri dupa-amiaza, la finalul convorbirilor pe care le-a avut cu partidele parlamentare, la Palatul Cotroceni, pe tema introducerii votului uninominal. ... "Toate partidele isi asuma responsabilitatea realizarii unei legi in vederea introducerii votului uninominal", a declarat presedintele la finalul discutiilor.
In coada listei stau partidele politice, Guvernul si Parlamentul. ... Acelasi studiu arata ca 17% dintre romani au incredere in partidele politice, 24% in Guvern si Parlament, in timp ce Presedintia sta ceva mai bine, cu o cota insumata de mare si foarte mare incredere de 45% .
'Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) spunea, luni seara, dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca doreste sa aiba "o prezenta cat mai discreta in viata publica".
FMI va continua dialogul cu partidele de opozitie in viitor pentru a lua idei de la liberali si social-democrati si de la toate partidele politice asupra a ceea ce se poate face mai bine pentru a ajuta la cresterea economica a Romaniei.
Pe scurt, partidele propun o lista de candidati, aceasta lista este votata intr-o anumita proportie de alegatorii unui judet, iar apoi se fac niste calcule destul de simple pentru a stabili cate locuri a luat fiecare lista de partid in fiecare judet.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
O dovada ca relatiile dintre Basescu si Tariceanu si dintre partidele acestora erau ireconciliabile a fost organizarea, la Revelionul din 2007, a doua mitinguri simultane, in doua piete apropiate din centrul Capitalei, in care cele doua parti au sarbatorit, separat, intrarea Romaniei in UE.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
google-analytics.com