Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (1.52 secunde)
Ministerul de Externe a anuntat ieri ca in perioada 2-3 iunie au avut loc la Constanta consultari intre delegatiile de experti ale Romaniei si Ucrainei privind delimitarea platoului continental si a zonelor economice exclusive ale Romaniei si Ucrainei in Marea Neagra.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Senatorul Gyorgy Frunda, presedintele Comisiei pentru drepturile omului, a declarat ieri ca Serviciul Independent de Protectie Anticoruptie (SIPA - care din 2004, in urma reorganizarii, se numeste DGPA) este un serviciu care trebuie desfiintat pentru ca este “anormal“ sa existe o asemenea structura la nivelul Ministerului Justitiei.
Liderii Coalitiei guvernamentale s-au intalnit miercuri seara pentru a discuta mai mult chestiuni tehnice. Consiliul National al Coalitiei a stabilit ca la rectificarea bugetara, care se va face pana la sfarsitul lui iunie, sa suplimenteze bugetele a doua ministere, cel al Administratiei si Internelor si cel al Justitiei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu invoca prioritatea indeplinirii calendarului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana pentru a considera restructurarea guvernamentala prematura si pentru a amana alegerile anticipate pentru o perioada nelimitata.
Comisia comuna romano-rusa pentru Tezaurul Romaniei s-a reunit in aceste zile la Moscova pentru o noua runda de negocieri. Din delegatia Ministerului Afacerilor Externe care s-a deplasat in capitala Rusiei fac parte si mai mai multi specialisti de la Arhivele Nationale.
Nu mai putin de 35 de ambasadori vor fi in judetul Suceava la sfarsitul acestei saptamani, programul vizitei fiind intocmit de Ministerul Afacerilor Externe.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Proiectul de Lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in timpul vacantei parlamentare pe domenii care nu fac obiectul legilor organice a fost aprobat ieri de Camera Deputatilor.
Parlamentul Republicii Slovace este primul stat membru al UE care a ratificat ieri, cu o majoritate corvasitoare, Tratatul de aderare a tarii noastre la UE, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.
PSD si-a luat in serios rolul de principal partid de opozitie. Numai ieri, departamentele de specialitate ale partidului condus de Mircea Geoana au criticat prin numeroase comunicate de presa actiunile guvernamentale din diferite domenii.
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
"Nimeni nu este mai presus de lege ", articol din Constitutia Romaniei, pare sa fie pentru parlamentari o prevedere valabila doar pentru altii.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca la unele ministere sunt destul de multe probleme si drept urmare ar trebui facute ceva schimbari.
Democratii resping un proiect de lege al unui coleg ministru, Gheorghe Barbu, care a initiat un sistem de reducere a alocatiilor pentru mame.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
google-analytics.com