Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (4.98 secunde)
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Firma reprezentata de afaceristul Mihai Birsescu, SNOOKER CLUB SRL, a intrat in posesia terenului in suprafata de 1,5 hectare, dupa o licitatie in care acesta a urlat la toata lumea.
Nu au fost semnate nici macar contractele pentru realizarea lucrarilor de reparatii la scoli, desi autoritatile locale au avut timp berechet sa inceapa procedurile de licitatie.
021/303.75.05, anunta ca scoate la licitatie deschisa, cu strigare, CEI II Oradea. Aceasta actiune vine dupa ce, in luna septembrie, la precedenta licitatie, nu s-a prezentat nimeni. De aceea, noua licitatie se va face la un pret cu 25% mai mic decat precedentul.
O noua licitatie pentru reabilitarea a 1,4 kilometri de linie de tramvai, organizata prin terminalul Craiova al Bursei Romane de Marfuri, a fost contestata de una dintre firmele participante.
Lucrari fara licitatie Mai mult, liderii PSD Cluj spun ca sunt ingrijorati de faptul ca seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, Ion Pantelimon, a declarat ca au fost lucrari executate fara licitatie.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Pentru recuperarea unei parti din debitele pe care le are la bugetul de stat, mai multe bunuri ale Uzinei Mecanice Sadu au fost scoase la licitatie, tot la licitatie fiind scoase si bunurile Casei Tineretului din Targu Jiu.
La sfarsitul lunii trecute, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a scos la licitatie bunurile aflate sub sechestru ale mai multor firme care inregistreaza datorii uriase catre bugetul de stat.
1-3, sectorul 2, Bucuresti, anunta o noua licitatie deschisa cu strigare, prima pe anul acesta, pentru vanzarea activului CET II Oradea pe 9 aprilie.
Din cauza crizei din sectorul imobiliar, municipalitatea nu a vandut apartamentele, casele si spatiile de productie ale datornicilor, scoase la licitatie. ... Pur si simplu, nu exista cerere pe piata si nu avem cum sa valorificam imobilele pe care punem sechestru si pe care le scoatem apoi la licitatie".
Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a benzilor de frecvente 880-915 / 925-960 MHz (GSM 900), 1.710-1.785 / 1.805-1.880 MHz (GSM 1800), 453-457,5/463-467,5 MHz (CDMA 450) sau 1.920-1.980/2.110-2.170 MHz (IMT 2000/UMTS-FDD), respectiv 1.900-1.920 MHz (IMT 2000/UMTS-TDD).UPC România ar putea fi unul dintre posibilii ofertanti pentru licenta scoasa la licitatie de ANRCTI, fiind singurul operator telecom care nu detine o licenta de comunicatii mobile.Operatorii Orange România si Vodafone România detin licente GSM 900 si IMT 2000/UMTS din 1996, respectiv din 2004.
Nu exista licitatie in Romania despre care cineva sa nu spuna ca e minarita. Metodologia de organizare este asa de stufoasa si de incilcita incit permite membrilor comisiei de licitatie sa ia o gramada de decizii, care toate pot fi motivate ca fiind corecte.
Sectorul de drum de 29,6 kilometri a fost scos la licitatie in decembrie 2010, au fost niste contestatii, iar licitatia a fost anulata. ... Pentru orice expropriere se face licitatie. Si la DN 6 s-a facut licitatie.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
50, care prevede ca vanzarea terenurilor apartinand domeniului privat se va realiza prin licitatie publica.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
Traseele pentru transportul public in comun vor fi scoase la licitatie de autoritatile locale craiovene. ... Primaria Craiova a demarat actiunea pentru scoaterea la licitatie a traseelor pentru transportul public in comun.
Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
Si in cursul acestei luni Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati va continua sa vanda la licitatie publica o serie de bunuri ale societatilor care nu si-au achitat obligatiile catre bugetul statului.
google-analytics.com