Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (3.34 secunde)
2, se va vinde prin licitatie urmatorul bun imobil, proprietate a debitorului SC HOTEL PARC SA, cu domiciliul fiscal in Oradea, Calea Republicii, nr. ... in cazul vanzarii la licitatie, dovada platii taxei de participare, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei;
Bunuri scoase la licitatie sau disponibilitati din conturile bancare puse sub propire sunt cateva dintre masurile luate de finantistii galateni impotriva firmelor care au acumulat datorii la bugetul statului.
Ultimul anunt facut in acest sens dateaza din decembrie 2008, AVAS anuntand atunci scoaterea la licitatie a pachetului de 70% din actiuni cu un pret de pornire de 39. ... , prin licitatie, a Satului de Vacanta Dunarea din statiunea Saturn, proprietate pusa sub sechestru a Petromin.
Consiliul judetean a fost nevoit sa invite toate firmele care se inscrisesera la licitatie la masa negocierilor si sa incheie un contract "temporar", pe 20 de zile, pana cand urma sa se pronunte Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC).
O simpla cautare pe Portalul National de Administratie ne arata ca Galatiul nu are postata nici macar o licitatie publica, in timp ce pana si comune din tara au anuntat ca organizeaza licitatii pentru lucrari.
Cea mai importanta opera de Horia Bernea aparuta pana azi in piata de arta este pusa in licitatie in data de 19 noiembrie la Artmark:
Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie.
Conform unor surse din ANI, presedintele Macovei si secretarul general Georgescu au organizat o licitatie pentru achizitionarea a patru autoturisme de teren pentru sefii institutiei, solicitand prin caietul de sarcini ca un jeep sa fie dotat cu scaun pentru copil, intrucat presedintele ANI devenise tatic.
Senatorii vor avea autoturisme noi, care vor fi achizitionate prin licitatie. ... Presedintele BP, Nicolae Vacaroiu, a explicat ca exista doua modalitati de achizitionare, fie in urma unor negocieri directe, daca producatorul este din Romania, fie prin licitatie.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Va fi o singura licitatie, de 2,5 milioane de euro, pentru nevoile Craiovei. ... Urmeaza sa facem licitatie pentru studiul de fezabilitate (SF - n.r.) si proiectul tehnic. ... Pentru parcare acum se va scoate sf-ul la licitatie, iar in primavara anului viitor sper sa avem un constructor.
La Camera Deputatilor s-a desfasurat ieri sedinta de deschidere a ofertelor pentru licitatie, conform unui comunicat al Camerei.
Cele sase societati care au inscris oferte la licitatie sunt Eco Aimeri S.R.L., SSB S.A., Romprest S.A., Rebu S.A., Dmv Prosal S.R.L.
In timp ce autoritatile judetene se plangeau de timpul scurt pe care il au la dispozitie pentru construirea retelei de drumuri a Noului Rast, comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj a ales oferta unei firme de proiectare cu cel mai lung termen de executie.
Acesta ar vrea sa convinga firmele de constructie doljene sa participe la licitatie, dar nu stie exact la ce licitatie.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Totodata, mai precizeaza Zanfir Iorgus, “pentru suprafetele de teren scoase la licitatie de Consiliul Local Mangalia persoanele care au participat la aceasta licitatie au stiut ce cumpara, fiecare dintre acestea achizitionand caietul de sarcini, unde se preciza clar ce si cat se poate construi si ce tip anume de cladire se poate ridica in zona respectiva.
Ofertele depuse la Primaria Craiova pentru asfaltarea strazilor orasului nu se lasa descifrate de functionarii publici.Comisiile de licitatie din Primaria Craiova s-au blocat in cateva dosare.
2009, emisa din Primaria Medgidia, in calitate de autoritate contractanta in procedura de licitatie publica, organizata pentru atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect "Furnizarea mixtura astfaltica Ba 8 si emulsie bituminoasa".
Mazare a precizat ca la licitatie a participat si un reprezentant al Ministerului de Finante, care a precizat ca "autoritatea contractanta a initiat in mod legal procedura de licitatie".
google-analytics.com