Cautare

57593 de rezultate pentru "isj buzau posturi propuse pentru restrangere" (5.09 secunde)
USL nu mai exista la Buzau: Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap Deputatul PSD Adrian Mocanu considera ca prin nominalizarea unui candidat liberal din partea USL la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Buzau s-a incalcat protocolul.
Trecand insa la prezenta fostului inspector scolar general Petrica Miu, respectiv a fostului inspector general adjunct Constantin Caracoti, la conferinta de presa, acestia au declarat ca si-au da demisia de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean atat pentru ca nu sunt de acord cu politica noului ministru al Educatiei si Cercetarii, dar si din cauza ultimului control al MEdC in cadrul ISJ Constanta.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. In consecinta, datoriile acumulate de la inceputul anului si pana in prezent pentru decontarea transportului elevilor au ajuns la 1,2 milioane de lei.
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca. Ieri, lista cu noii inspectori era gata, insa nu era "publica", fiind tinuta ascunsa pentru eventuale modificari de urgenta.
Cu toate ca democratii au putut rasufla linistiti in aceste saptamani, ba chiar trag sperante ca eventualele alegeri anticipate ii vor gasi tot pe functii si vor ramane si pe mai departe "ancorati" in problemele institutionale din Constanta, pentru Narciz Amza viitorul nu suna tocmai cumsecade.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Ma asteptam sa fim dati afara pentru ca am citit ordonanta. ... Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs. ... Eu voi contesta demiterea atunci cand va veni, pentru ca nu poti schimba o lege (a functionarului public - n.r.) cu o ordonanta.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Directorii unitatilor scolare, inspectorii de specialitate si sindicalistii au fost convocati ieri de urgenta de Lelioara Nicola, inspectoare generala a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, la o sedinta administrativa, pentru a anunta demiterea inspectorilor de specialitate.
Tania Bogdan, inspector general al ISJ, crede ca ar fi mai bine daca invatamintul ar fi subordonat CJ.
Vineri, 24 mai, la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa prilejuita de deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau, la adresa Bd. ... 7A, Buzau.
Puteti citi in continuare nota de fundamentare pentru infiintarea acestei comisii parlamentare de ancheta, intocmita de senatorul Toni Grebla.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
000 de euro pentru servicii de publicitate televizata este legal si a afirmat ca s-a saturat de anchete facute "la ordin de procurorii slugoi ai lui Basescu". ... Voi face in continuare ceea ce cred in Constanta ca este bine pentru constanteni", a adaugat primarul.
Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500.
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu. Amintim ca Marian Sarbu, membru al Partidului National Liberal, a fost, pana in luna iunie 2007, inspector scolar general adjunct al ISJ Constanta.
Mica restructurare guvernamentala, la nivel de secretari de stat, a fost definitivata, iar ministrii se pregatesc, sub avertismentele premierului Tariceanu, pentru restructurarea agentiilor guvenamentale si a aparatelor birocratice aflate in subordinea ministerelor pe care le conduc.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". ... a treia intalnire, petrecuta in apropiere de Buzau, o relatam mai jos.
google-analytics.com