Cautare

139 de rezultate pentru "fumat" (3.24 secunde)
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! ... Antrenarea vointei in procesul lasatului de fumat suna prohibitiv: ... Daca ma las de fumat, voi traversa un sevraj oribil.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Apel pentru o interventie energica la nivelul politicilor nationale anti-fumat" , pe care o puteti citi in continuare.
Acesta a povestit cum s-a lasat de fumat. ... A citit-o si a fost convins sa se lase de fumat. ... Cei de la Editura Humanitas intentionau sa scoata un audio-book despre cum sa te lasi de fumat. ... Am fumat timp de 23 de ani!
Majoritatea fumatorilor care cunosc consecintele tabagismului isi doresc sa se lase de fumat.
Exista numeroase motive care sustin renuntarea la fumat, iar Ziua Mondiala Fara Tutun este sustinuta intens de Organizatia Natiunilor Unite, inclusiv prin promovarea unor masuri diverse in scopul diminuarii fumatului la nivel mondial.
Magda Marincovici Intr-o tara ca Romania unde zilnic mor 70 de oameni din cauza bolilor provocate de fumat, amanarea legii care interzice fumatul este intr-adevar o incercare de joaca criminala cu viata romanilor.
Daca renunți la fumat, chiar si dupa ce ai fumat timp de mai mulți ani, riscul de cancer la plamani este semnificativ redus. ... Dar cancerul la plamani apare si la persoanele care nu au fumat niciodata si care nu au fost nici fumatori pasivi.
Si nu e vorba aici doar de efectele campaniilor anti-fumat, de acceptabilitatea sociala din ce in ce mai redusa sau de riscurile de sanatate, ci si de progresul tehnologic STOP A te angaja, astazi, impotriva progresului tehnologic, inseamna a te pune impotriva curentului.
Despre motivele care sustin renuntarea la fumat se stiu atatea, incat pare aproape redundant sa le mai mentionez. ... Astfel, multi cetateni europeni au declarat ca s-au lasat de fumat in cele din urma, ca urmare a interzicerii fumatului in spatii publice si in spatii inchise.
ele reprezinta colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI.
Intreaga societate trebuie sã intervinã si nu doar prin campanii, ci si prin reglementãri clare, precum declararea institutiilor publice, inclusiv cele de invãtãmant sau medicale, drept spatii fãrã fumat, monitorizarea consumului de tutun, informarea corectã asupra efectelor negative ale fumului de tigarã.
mariustuca.ro / Enzima mancatoare de nicotina, care ajuta la renuntarea la fumat! ... Magda Marincovici) Cercetatorii americani au descoperit o bacterie care va revolutiona terapiile destinate renuntarii la fumat.
Initiativa Ministerului Sanatatii de a-i obliga pe fumatori sa renunte la viciul lor, initiativa laudabila de fapt, ar trebui ca, pe langa masurile punitive destul de dure, sa le puna acestora la dispozitie si un suport medical la care sa aiba acces toti cei care se lasa de fumat.
Bunaoara, scumpirea tigarilor care a determinat comerciantii sa doseasca viciul sub tejghea sau sa alarmeze fumatorii inraiti sa-si faca provizii, l-a determinat pe insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa spuna ca se lasa de fumat!
de la MS la OMS, de la OMS la MS, la Parlament, la ONG, la Stop fumat etc.
In fiecare din ultimii ani, cheltuielile Sistemului public de sanatate din Romania aferente afectiunilor cauzate de fumat depasesc 1 miliard de lei, adica aproape 6 procente din bugetul total alocat Sanatatii.
Ne-a marturisit ca anul trecut a participat la o campanie anti-fumat, in care nu a fumat timp de o saptamana, sub monitorizarea unei doctorite si recunoaste ca ar face bine sa renunte de tot.
Totodata, in nota de fundamentare a OUG se explica faptul ca prin majorarea nivelului accizelor "pentru unele produse supuse accizelor armonizate care nu constituie bunuri de stricta necesitate, precum bauturile fermentate, altele decat bere si vinuri, produse intermediare, tigarete, tigari si tigari de foi si tutunuri de fumat" se urmareste asigurarea necesarului de venituri la bugetul de stat, dar si a unui "mediu concurential echitabil pentru producatorii si comerciantii de bauturi alcoolice".
Dupa acest experiment, multi dintre respondenti au declarat ca le vine mai greu sa nu foloseasca internetul decat le-ar veni sa renunte la fumat sau la alcool.
Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decat somnul nu exista! 21. Renunta la fumat! Un pachet de tigari fumat zilnic, timp de 10 ani, iti reduce viata la jumatate!
google-analytics.com