Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (3.27 secunde)
Liderul grupului PD din Camera, Cristian Radulescu, a declarat luni ca, pentru formula guvernamentala propusa, premierul nu are un mandat al Aliantei D.A. "Nu este posibil sa se propuna o formula guvernamentala numai in baza unui mandat de la PNL si fara acceptul parlamentarilor democrati", a spus Radulescu.
Presedintele Traian Basescu a invitat, vineri, la Palatul Cotroceni, partidele parlamentare pentru a identifica un nou premier care sa poata forma un nou guvern, seful statului pornind de la formula unui Cabinet format din PNL, PD si PLD.
Presedintele Traian Basescu a invitat ieri reprezentantii formatiunilor parlamentare si pe cei ai PLD pentru discutii pe tema identificarii unui premier care sa prezinte o formula guvernamentala PD-PLD-PNL.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, considera ca o viitoare formula politica de structurare a polului de dreapta ar trebui sa-i includa si PNTCD. Intr-o emisiune televizata, liderul liberal-democrat a apreciat ca o astfel de formula trebuie sa fie una superioara celei a Conventiei Democrate si Aliantei D.A.
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a declarat joi ca vrea sa candideze la functia de secretar general al organizatiei de tineret a noului Partid Democrat Liberal, dupa ce se va consulta cu liberal-democratii, pentru a se gasi "formula politica" potrivita.
"Ca urmare a acestei decizii, practic toate functiile de la nivelul Consiliului de Coordonare al Bucurestiului se vacanteaza si se va numi o formula de coordonare in care presedintele partidului Calin Popescu Tariceanu se va implica direct.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi ca intrarea PSD intr-o formula de guvernare cu PD-L, in care PD-L ar avea seful statului, premierul, serviciile de informatii si procurorii DNA, ar implica riscul pierderii propriei identitati si "topirea" in cadrul "partidului-stat".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la Cluj, dupa ce si-a exprimat sprijinul pentru vicepremierul Nica, ca acesta reprezinta cea mai buna formula la care a putut apela partidul.„Este clar ca trebuia sa dam un semnal de mare forta si de stabilitate fata de cei care lucreaza in acest important minister.
Presedintele PSD Mircea Geoana a incercat astazi sa preia rolul de lider al opozitiei si a sustinut ca partidul va initia consultari cu PNL si UDMR pentru a darama Executivul si pentru a veni cu o noua formula guvernamentala.
Cu cat ne vom concentra mai mult pe temele de substanta si vom deschide discutia despre formula de conducere mai tarziu cu atat va fi mai bine", a spus Adrian Nastase.
Nu a fost de acord cu aceasta formula, e dreptul domniei sale, i-l respect, a ales o alta cale si nefiind de acrod cu aceasta formula, nu poate face parte din aceasta formula", a spus Antonescu in cadrul unei emisiuni de televiziune.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, intr-o conferinta de presa la Reghin, ca presedintele Traian Basescu a vorbit frecvent despre reforma statului, dar gandeste in formula "statul sunt eu", acesta fiind primul "care incalca toate regulile", transmite corespondentul Mediafax.
"Este o formula bazata pe principiul win-win. ... Intrebat daca o viitoare alianta intre PSD si ACD ar putea lua in considerare o formula de paritate in nominalizarea candidatilor, Adrian Nastase a precizat ca alegatorii sunt cei care vor decide cui ii vor acorda votul.
"E nevoie de o noua formula" Mai deschis, Ion Sasu, ideologul PDS, spune ca obiectivul noului partid este "statornicirea dreptatii sociale". ... Si cautam o formula pentru a statornici dreptatea sociala" a declarat Ion Sasu pentru EVZ.
faptul ca parea la un moment dat ca, in aceasta formula de triumvirat, in ultimele zile cand trebuiau decise listele, pe o formula care nu era suficient agreata, putea sa apara un drept de veto pe niste solicitari care puteau sa fie exagerate.
Si aici intervine presedintele si eu cred ca Iohannis urmareste o situatie de pat, de blocaj, in care PSD si PNL sa ramana blocate la nivel de 35%, ca sa aiba posibilitatea sa decida fie o formula de dreapta, sau de mare coalitie, in care sa fie interesate cele doua partide, cu posibilitatea ca el sa sugereze un ministru tehnocrat - nu stiu, o formula de exemplu, cum este cea cu Mugur Isarescu, doar ca exemplu vorbesc.
Lucian Negrea) STIRIPESURSE.RO a efectuat o simulare pe formula de calcul prevazuta in legea electorala pentru alegerile parlamentare si am aflat cate mandate vor obtine PSD si PNL la alegerile parlamentare.
mi s-a oferit sefia PNL pentru alta formula Presedintele ALDE a anuntat intr-o conferinta de presa ca formatiunea lui va merge intr-un guvern de coalitie cu PSD, nefiind interesat de alte oferte venite de la alte partide, pentru o formula de centru dreapta.
Ministrul a subliniat ca noua formula a taxei auto va contine noi metode de calcul, respectând principiul „poluatorul plateste“. „Dupa aprobarea memorandumului în guvern, vom trimite noua formula la Bruxelles, spre analiza, sa vedem daca propunerea noastra este în concordanta cu principiile Comisiei.
„În situatia în care formula actualei taxe este avantajoasa, atunci cetatenii vor primi diferenta înapoi, iar daca în formula actuala suma este mai mare, nu le vom mai cere nici o diferenta“, a spus ministrul, citat de NewsIn.
google-analytics.com