Cautare

5149 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre brasov" (5.28 secunde)
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Ministrul se va intalni, joi, cu consortiile care au depus oferte, pentru a stabili termenul de analiza a ofertelor finale.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Pana la sfarsitul acestui an vor aparea in Bucuresti doua centre de afaceri, care vor inchiria birouri si pentru o ora, pentru o zi, o luna, sau mai mult.
Presa europeana si cea de peste Atlantic s-au ocupat cu insistenta in ultima vreme de un subiect extrem de fierbinte in contextul luptei antiteroriste: centrele de detentie ale CIA aflate in unele tari est-europene si in Asia.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. In prezent, ASM are in tara peste 70 de centre si nuclee de cercetare.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
google-analytics.com