Cautare

1656 de rezultate pentru "cuvinte" (3.64 secunde)
Cu greu cei prezenti au putut ingaima citeva cuvinte pentru presa. Atit Constantin Contac, presedintele PSD Botosani, cit si deputatul Costica Macaleti, ex-deputatul Gheorghe Marcu si secretarul general Gheorghe Vizdoaga abia au articulat cite o declaratie.
Cu alte cuvinte, daca parlamentarii nostri nu fac lobby pentru Constanta, atunci nici Constanta nu va beneficia de atentia corespunzatoare.
Cu alte cuvinte, raspunsurile mele, indiferent de cat de incomode sunt intrebarile dumneavoastra, vor reflecta in intregime adevarul in ceea ce ma priveste.
Cu alte cuvinte, propunerile de reducere a fiscalitatii inaintate de Alianta ar fi nerealiste.
Cu alte cuvinte, daca in toata tara scorul electoral ar fi fost acelasi, actualul prim ministru ar fi fost desemnat presedinte inca din primul tur.
"Haideti, mai, lasati aparatul jos, ca m-am saturat de paparazzi", au fost primele cuvinte adresate de fostul ministru reporterilor "Replica".
Acele cuvinte vor avea consecinte majore. Este cantecul de lebada al actualei clase politice. Rep.: Acum, cand aveti atata timp la dispozitie, asa cum ati mai declarat-o, cu ce va mai ocupati?
Dupa citirea hotararii Curtii Constitutionale de validare a alegerii sale in functia de presedinte, Basescu a fost invitat sa spuna cateva cuvinte in fata judecatorilor si asistentei.
Pana una-alta, presedintele are cuvinte de spus. De exemplu, domnia sa sustine mentinerea trupelor romanesti in Irak, PNL-ul strange semnaturi pentru retragerea lor.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Radu Bud a avut totodata cuvinte de lauda si aprecieri la superlativ pentru fostul prefect Valer Marian, subliniind profesionalismul si echidistanta de care a dat dovada in perioada in care a indeplinit aceasta functie.
Cu alte cuvinte, doamna isi poate vedea, linistita, in continuare, de treaba. Restul… mai ramane de vazut. Tot… ramane de vazut se poate spune si despre Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului.
Cu alte cuvinte… ce-i aia spaga data la PSD? Camelia Ciobotaru chiar a mai subliniat si faptul ca ea nici macar nu este membru al vreunui partid politic.
Cu alte cuvinte, a functionat principiul "un guvern nou, oameni noi", promovati pe criterii politice. Lucru nu neaparat de condamnat, in conditiile in care si PSD a procedat la vremea lui la fel, ba chiar ar face-o din nou cu prima ocazie - si-ar inscauna proprii oameni.
Cu alte cuvinte, "balanta" ministrului de la Transporturi a inclinat in favoarea municipalitatii Constanta, care doreste demararea unor proiecte atat pe lacul Siutghiol cat si Marea Neagra.
Pentru completarea tabloului, nu trebuie decat sa adaugam lozincii originale inca trei cuvinte - "si cu radioul”, emisiile pe unde ale postului national dovedindu-se la fel de obediente fata de putere.
Stolojan nu a uitat sa-i adreseze cuvinte de lauda lui Traian Basescu. “Dorim sa-i multumim domnului Traian Basescu, fostul copresedinte al Aliantei D.A.
Rugati-l sa va spuna doua cuvinte sau trei intr-o limba straina daca tot va plimbati pe la el. Rep.: Spuneati ceva despre investitori?
"Dumitru Nicolae s-a inconjurat de oameni nepriceputi" - Cum l-ati putea caracteriza pe primarul Dumitru Nicolae in cateva cuvinte, luand in calcul colaborarea dumneavoastra cu el?
Cu alte cuvinte, pe democrati i-a luat putin valul si au comis o eroare care pune in pericol pacea care si asa parea fragila intre PNL Constanta, PD Constanta si PUR Constanta.
google-analytics.com