Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (2.79 secunde)
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda. ... "De cele mai multe ori reprezentantii firmelor fantoma sunt niste analfabeti", ne-a mai declarat Cristian Radu.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Expeditia Romaneasca Annapurna 2014 este formata din Zsolt Torok (liderul expeditiei, alpinist recunoscut pe plan international), Cristian Tzecu (artist fotograf, alpinist, cameraman, editor film), George Porancia (meteorolog, alpinist si membru Salvamont Bran) si Catalin Neacsu (alpinist, primul roman care a reusit sa atinga varful unui munte de peste 8.000 fara sa fi iesit inainte din tara).
GEORGE CUSNARENCU) O descoperire recenta datorata brasoveanului Cristian Pintilie a scos la lumina, nu departe de "Ganditorul" de la Hamangia, un inel gravat cu aceleasi simboluri prezente si pe misterioasele tablite de la Tartaria despre care el crede ca ar putea certifica autenticitatea acestor artefacte milenare.
Despre dependenta de dulciuri cu nutritionistul Cristian Margarit. ... Despre dependenta de dulciuri am vorbit cu Cristian Margarit. Odata ce l-ai descoperit pe Cristian Margarit devii dependent. ... Cristian Margarit nu abordeaza problema in termeni de "slabesti atat" sau "dieta perfecta". ... Cristian Margarit consuma dulciuri?
Cristian Viisoreanu: ... Magda Marincovici) Medicul chirurg Cristian Viisoreanu anunta infiintarea Institutului Sanului, unde sunt folosite tehnici moderne si eficiente, cum este cea a ganglionului santinela, prin care pacientele pot evita extirparea inutila a ganglionilor axilari, procedura invaziva care, uneori, poate fi urmata de complicatii, unele chiar ireversibile.
In prima parte a interviului in care Vasile Dancu a explictde ce PSD a pierdut Transilvania, de ce il sustine pe Cristian Diaconescu si care este profilul alegatorului PSD. ... Daca Adrian Nastase se va inscrie in competitia pentru presedentia PSD va mentineti sustinerea pentru Cristian Diaconescu?
Ministrul nu a pomenit insa nimic despre faptul ca, cel putin in cazul Pavilionului Expozitional, autoritatile constantene au gasit o alta finantare, fapt asupra caruia a atras atentia si purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Constanta, Cristian Moldoveanu.
Acestea sunt cateva din concluziile raportului prezentat de Autoritatea de Control a Guvernului care a cercetat afacerile derulate intre RA-APPS si firma de avocatura a Elenei Udrea, raport prezentat de ministrul delegat pentru control, Cristian David.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. ... "Declaratiile lui Cristian Preda sunt neconstitutionale.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Pana si ministrul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, s-a declarat impresionat de cresterea liberalilor in Medgidia. Cristian David l-a atacat in termeni foarte duri pe actualul primar democrat-liberal, Dumitru Moinescu, dar si pe social-democratul Nicusor Constantinescu.
In alta ordine de idei, vicepresedintii alesi ai Consiliului Judetean sunt Cristian Darie si Cristinel Dragomir, social-democratii detinand presedintiile si postul de secretar ale tuturor celor sase comisii de specialitate.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au dus Educatia in pragul dezastrului".
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
google-analytics.com