Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (3.35 secunde)
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Conflictul iscat intre edilul Agigei si unul dintre membrii Consiliului Local, pesedistul Cristian Carjaliu este departe de a se incheia.
PDL merge pe mana lui Poteras la Sectorul 6 la alegerile din iunie, in ciuda trimiterii sale in judecata de catre DNA Primarul sectorului 6, Cristian Poteras, are sustinerea organizatiei PDL Bucuresti pentru o noua candidatura, in conditiile in care este cel mai bine plasat dintre democrat-liberali in sondaje.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Cristian Burci este interesat de preluarea trustului de presa Adevarul Holding al lui Dinu Patriciu, o decizie finala putand fi luata cel mai devreme in a doua parte a lunii septembrie, potrivit unui comunicat al holdingului.
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Ieri, la pizzeria Cuptorul cu lemne din Capitala a avut loc vernisajul expozitiei de caricatur Cei 7(0) ani de acasa semnata Cristian Mihailescu.
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
- Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare laBucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Morarusi Mircea Nedelciu.
Cristian David este ministrul liberal cu cea mai lunga titulatura din Guvernul Tariceanu: ... Cristian David s-a aratat satisfacut de evolutia institutiilor constantene, anuntand ca se incearca obtinerea unei refinantari a proiectului RAJA.
Influenti, simboluri si businessmeni La categoria influenti, oameni care, desi nu au functii publice, politice, administrative, dar au o influentaa mai mare asupra celor care iau decizii, primul loc il ocupaa Gigi Becali (foto), urmat de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Naastase, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mugur Isaarescu.
Consilierul local pesedist Cristian Cretu risca sa-si piarda carnetul de partid, dar si mandatul dupa ce conducerea judeteana a PSD a hotarat sa propuna organizatiei din care face parte alesul excluderea acestuia din partid.
Social-democratul Cristian Diaconescu si-a depus luni la Biroul Electoral Municipal (BEM), candidatura pentru functia de primar general al Capitalei.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanernt National, ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost insarcinat de conducerea partidului sa preia postul de purtator de cuvant al PSD, inlocuindu-l, astfel, pe Cristian Diaconescu, numit ministru de Externe.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Dl Cristian Preda, oparit la culme ca ideile sale de transformare definitiva a Romaniei intr-un stat totalitar (ce se pregateste tot pentru Basescu sau pentru vreun succesor desemnat din camarila sa actuala) nu pot pacali chiar pe toata lumea, a avut o reactie cel putin aiuritoare - dar oricum lamuritoare pentru intentiile si caracterul sau - la constatarea facuta de Ion Iliescu in legatura cu subiectul respectiv.
google-analytics.com