Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (3.84 secunde)
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu, postat pe siteul www.sroscas.ro - "O crima financiara. ... Este sau nu o crima sa dai din avutia statului, pentru ca nu te pricepi sau pentru ca esti de rea-credinta, peste doua miliarde de euro?
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Este socat sa afle ca tatal sau, despre care credea ca murise in razboi ca un erou, este de fapt in inchisoare pentru o crima oribila, de la inceputul anilor 1920.
De ce eu, de ce anume eu, trebuie sa traiesc cu sentimentul ca sunt cetatean al unei tari care savarseste pe fata si cinic cea mai oribila crima damnata de codul moralei crestine: ... Pentru orice crestin nu exista o crima mai oribila decat inselarea celor care ti-au dat incredere.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
Comisarul-sef Valentin Tanasie, fost lucrator de Crima Organizata, iar mai apoi la Directia Generala Anticoruptie Dolj, ar urma sa preia in scurt timp conducerea BCCO Craiova. Zvonul demisiei sale pentru intoarcerea in randul politistilor de la Crima Organizata aparuse cu aproape o saptamana in urma.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
Pentru organizatiile mafiote, crima farmaceutica este la ora actuala un paradis din cauza lipsei legislatiei si a dificultatilor de coordonare , sublinia, in luna noiembrie, Aline Plancon, director adjunct al serviciului contrafacerea produselor de sanatate si crima farmaceutica al Interpol.
Dupa odioasa crima, Elena si-a continuat existenta fara niciun fel de remuscare. In anii care au urmat, ea a trait in concubinaj cu mai multi barbati, penultimul fiind un puscarias, Ioan P., cu care a locuit in aceeasi casa unde comisese crima.
La fiecare 16 minute un roman moare din cauza fumatului Arafat apreciaza ca schimbarea Legii antifumat ar fi o crima:
Astfel, procurorii, chiar daca dibuiesc o retea de crima organizata, nu au decat sa spere ca, patrunsi profund de regrete, mafiotii se vor prezenta spasiti in fata instantei si-si vor recunoaste faradelegile, cerand eventual pedeapsa maxima.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Crima, minciuna, manipulare “O parte a clasei politice romanesti s-a cladit pe crima, minciuna si manipulare“, a perorat Maior de la tribuna.
Prefectul judetului se declara nemultumit de continutul raportului intocmit de DJPC, inaintat ieri Institutiei Prefectului , in legatura cu crima din satul Sai, considerind ca s-ar impune o reanalizare a acestui caz, in sensul stabilirii cauzelor reale si a tuturor persoanelor care se fac vinovate, in mod direct sau indirect, de producerea tragicului eveniment.
O crima cu premeditare! ... Caruia i-a explicat cum stam cu masurile anticriza si cum lupta ea cu crima organizata, coruptia si ce eforturi depune pentru a nu mai sifona bani publici pe achizitii si licitatii aberante.
"Caz de crima organizata si coruptie institutionalizata" Pentru a dovedi ca in procesul de lichidare al BIR au stat interese ascunse, actionarii au prezentat o expertiza, conform careia cele patru imobile vandute catre REBONIS Corp.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire.
Temeri privind crima organizata Dupa ce si-a deschis piata muncii pentru cele zece noi state membre in 2004, Marea Britanie a decis sa impuna restrictii muncitorilor necalificati din Romania si Bulgaria, precizeaza "The Independent", care se arata insa mult mai ingrijorat de coruptia si crima organizata din Bulgaria, ce au scapat de sub control.
google-analytics.com