Cautare

4826 de rezultate pentru "craiova case v" (3.16 secunde)
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Zeci de case din comunele doljene Carna si Rast, care au fost distruse de revarsarea Dunarii, nu vor fi reconstruite pentru ca proprietarii nu au domiciliul in localitate, iar aceste imobile sunt considerate case de vacanta.
la targul din weekend fara a avea case de marcat.
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. ... Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. ... Cel mai mare impozit pe proprietate il plateste insa un barbat care are "doar" zece case.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
ba case din baloti de paie, ba case din cob, ba case din paianta, ba din chirpici sau mai mult, case din saci umpluti cu pamant si lista ar putea continua!
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
Agentii imobiliari din Craiova afirma ca se vând foarte bine casele aflate în comune situate la aproximativ 30 de kilometri departare de Craiova. Oferta de case rurale s-a adaptat rapid cererii. ... Apar din ce în ce mai multe case tip vila (parter plus etaj).
Agentii imobiliari din Craiova afirma ca se vând foarte bine casele aflate în comune situate la aproximativ 30 de kilometri departare de Craiova. Oferta de case rurale s-a adaptat rapid cererii. ... Apar din ce în ce mai multe case tip vila (parter plus etaj).
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Vreme de cinci ani, familiile de sinistrati din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia - acolo unde in mai 2006 au fost distruse peste 150 de case din satul Seciurile - si familiile din Albeni nu au voie sa instraineze imobilul.
In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. ... De asemenea, patronii de case de amanet trebuie sa notifice BNR in termen de 30 de zile de la data inmatricularii in registrul comertului.
Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
google-analytics.com