Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.01 secunde)
Se duce omul la policlinica, ia bonuri, sta la coada, face el ceva, mai pierde o zi sI da in sfirsit de medic. Dupa o consultatie, nu prea lunga probabil, ca afara e coada mare, e trimis sa faca analize probabil.
Pe linga faptul ca acest program inca nu are baza materiala necesara, ministerul de resort ignora faptul ca, in ciuda numeroaselor reforme prin care a trecut sistemul sanitar, coada la medic nu a iesit niciodata din moda, ca sa zicem asa.
Si uite-asa stai cate jumatate de zi ca sa reusesti sa-si platesti macar o amarata de factura pentru care mocnesti la o coada infernata, mai ceva ca la portocale pe vreamea lui Ceausescu, si, pe deasupra, pleci acasa cu nervii macinati de cat de tare te-a indignat comportamentul celui care se afla de partea cealalta a ghiseului.
Mai intai, suntem informati despre lungimea cozii, despre ora la care bietii oameni s-au asezat la coada, "infruntand frigul naprasnic", ne sunt prezentate cateva imagini cu oameni in varsta care se injura si se calca in picioare, pentru un loc mai in fata.
Aproape in fiecare zi, in imediata aproiere a Palatului de Justitie, trecatorii care mai au timp sa se uite si in alta parte decat la masinile care trec haotic prin super-intersectia din zona pot observa o coada pasnica, ordonata si batrana, alcatuita din pensionari care asteapta rabdatori, in soarele crunt, sa le vina randul.
- Daca nu clarificam lucrurile acum, isi baga dracul coada si nu mai vedem Patriarhia...
Fiecare dintre cei 1.409 delegati a fost nevoit sa stea minute in sir la o coada enorma la sectiile de vot organizate pe criterii alfabetice. ... Neavand chef de stat la coada, multi deputati au dat buzna la bufet.
sodalit - 350 RON, septarian sauvage - 400 RON, cutia cu 24 pietre - 300 RON (ametist, cuart fumuriu, azurit, hematit, turmalina neagra, cuart, calcedonie, manganit, malachit si mangano-calcit si pandante din argint cu par din coada de elefant din Africa de Sud - 160 - 220 RON.
"Toata lumea statea la coada, linistita, numai ambulanta a trecut prin focar ca prin branza. Cand l-am intrebat pe politist de ce nu a oprit masina, mi-a ripostat ca e vorba de o ambulanta pana la urma, care se grabea.
Imi amintesc cum stateam la coada la cinemateca sa vedem filmul de Fellini, Antonioni, Bergman, Bresson, capodopere de un nivel artistic nemaiatins de atunci in arta cinematografica.
Aveau ochii albastri si stralucitori, parul lung blond legat intr-o coada la spate si zulufi in fata, pe frunte si la urechi. ... Baietii aveau o singura coada.
"Daca apare, biletul este de la cap la coada un fals. Mi se pare iesit din comun ca premierul sa fie capabil de o asemenea gafa, cunoscand relatiile de antipatie dintre Basescu si Patriciu.
la ora actuala, Romania este una dintre tarile europene aflate la coada clasamentului privind numarul de medici pre cap de locuitor.
"Este foarte buna chestia asta, pentru ca nu mai stai la coada, si este si practica. ... Treptat, coada de la ghisee este inlocuita cu asemenea dispozitive electronice la mai multe institutii si servicii.
Unii sceptici le-au ignorat si s-au asezat la coada, creand in acest fel nemultumiri. ... Nu trebuie sa stea la coada la ghiseu", a spus directorul coordonator al DGFP Dolj.
Popeanga si baietii de la PSD, oameni mici, trebuie sa stea la coada tigaii, la coada vacii si sa-i lase in pace pe oamenii cu viziune", a mentionat pedelistul Ionel Mantog.
Popeanga si baietii de la PSD, oameni mici, trebuie sa stea la coada tigaii, la coada vacii si sa-i lase in pace pe oamenii cu viziune", a mentionat pedelistul Ionel Mantog.
Prefectura, in coada de randunica Intre timp, parodia administrativa de la Prefectura Dolj a trecut la alt nivel. ... Daca situatia e in coada de randunica, vrei sa ma cert cu toata lumea?", a spus prefectul.
Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
"Full de asi cu popa-n coada" Masa puterii este una mare, patrata, greoaie la care stau ciorchine diferiti indivizi cu pretentii de oameni politici si de stat. ... Pana la urma, full de asi cu popa-n coada, nu?
google-analytics.com