Cautare

380 de rezultate pentru "clinica dr melnic" (4.21 secunde)
Radu Vasile a fost operat la o clinica din Israel, in luna mai 2010, de cancer la colon. In urma operatiei, i s-a extirpat o tumoare maligna.
Șeful Executivului a suferit o interventie chirurgicala la genunchiul stang intr-o clinica din Turcia. Marți, premierul a scris pe Facebook ca operatia a fost "mult mai complicata decat se anticipa" si si-a exprimat increderea ca "pana in decembrie" va putea din nou sa faca spor.
In Romania insa, un astfel de program este derulat de o singura clinica medicala. Iar costurile unui program de preventie sunt cele date de abonamentul de sanatate care acopera o gama larga de servicii medicale, de la cele de medicina muncii pana la cele de diagnostic, analize si investigatii.
Pe langa aceste polite, compania poate acoperi tratamentele medicale, intretinerea, spitalizarea in clinica, interventiile chirurgicale ale animalelor de companie. Trebuie spus ca toate aceste asigurari se incheie numai in anumite conditii minutios creionate.
Procesatori in moarte clinica In judet functioneaza la ora actuala sapte unitati de procesare a laptelui, din care doar trei vor reusi sa reziste pina la momentul aderarii in UE.
Acestea nu desfasoara nici o activitate si ar trebui dizolvate si radiate. Fiscul si Oficiul Registrului Comertului nu fac nimic in acest sens, deoarece procedurile inseamna cheltuieli suplimentare.
Peste 4.500 de societati s-ar afla, la ora actuala, in moarte clinica si ar trebui radiate. Institutiile implicate nu fac insa nimic in acest sens, din cauza costurilor mari pe care le-ar presupune o astfel de operatiune.
Acolo ar putea fi facute doua stranduri, o clinica si câteva bungalouri.În plus, pentru a atrage cât mai multi turisti, oltenii ar trebui sa se gândeasca sa promoveze mai mult mestesugurile traditionale si manifestarile si festivalurile specifice (cum e cazul Sarbatorii Bujorului, de la Plenita), care sunt deosebit de atractive pentru turisti.
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica.
"Din totalul pachetului salarial, 70% reprezinta salariul fix, 20% partea variabila a venitului si 10% beneficiile salariale constand in tichete de masa, asigurari de viata, abonament clinica medicala sau suport financiar pentru situatii deosebite ", a afirmat Ruxandra Stoian, citand un studiu PricewaterhouseCoopers la care au raspuns 200 de companii din Romania.
In alta ordine de idei, Dumitru Costin a afirmat ca "institutia dialogului social din Romania este in moarte clinica", intrucat Consiliul Economic si Social nu mai functioneaza de cateva luni si organizeaza din cand in cand sedinte nestatutare.
19/2008 - care a modificat Codul de Procedura Fiscala -, si pâna la urmatorul termen de raportare de la mijlocul verii, peste 1.300 de firme doljene au intrat în "moarte clinica", pentru ca au fost declarate inactive de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, dupa cum anunta institutia.
În 2005, exista însa finantare pentru trei centre si se mai cautau doua locatii", a declarat dr. ... Diferenta dintre pretul estimat si cel final a fost de doar 12% (foarte putin, în conditiile în care au aparut o serie de lucrari ascunse)", a precizat dr.
În 2005, exista însa finantare pentru trei centre si se mai cautau doua locatii", a declarat dr. ... Diferenta dintre pretul estimat si cel final a fost de doar 12% (foarte putin, în conditiile în care au aparut o serie de lucrari ascunse)", a precizat dr.
* sunt negocieri cu privire la vanzare integrala a blocului A catre un investior strain * pentru spatiul de birouri se poarta discutii cu un alt investitor pentru a trasforma acest spatiu in clinica.
Aceasta este o societate comerciala infiintata in 1995 si are ca domeniu principal de activitate comercializarea de furaje pentru pastrav si animale, cresterea si comercializarea pastravului din unitatea proprie de productie, asistenta sanitar-veterinara, in clinica venerinara proprie, asistenta tehnica de specialitatea pentru ferme salmonicole si solutii tehnice pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea managementului afacerilor in domeniul cresterii si vanzarii salmonidelor (pastrav in special).
Toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei au contribuit la cresterea vanzarilor, dar s-au remarcat in mod special arii precum Imunologia, Coagularea, Chimia clinica si Biologia Moleculara (Cercetare), care au adus o crestere a vanzarilor de 14%.
Accidentat pe 11 noiembrie 2011, la debutul in nationala Romaniei intr-un joc amical cu Belgia, Pleasca se recupereaza la Clinica Atlantis din Bucuresti.
Medicii au explicat ca din cauza starii grave in care se afla, transferul pugilistului la o clinica din Targu Mures sau Cluj a fost imposibil.
Cornel Dinu a fost transportat, duminica după-amiaza, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara, dupa ce a acuzat o stare de rau si a sunat la ambulanta, au declarat reprezentantii unitatii sanitare. Purtatorul de cuvant al spitalului, dr.
google-analytics.com