Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (2.56 secunde)
Dupa ce au fost sesizati de catre un cadru didactic ca angajatii unitatii comerciale mai sus amintite vand tigari elevilor, comisarii CRPC s-au deplasat la locul indicat. ... "In urma controlului, a fost aplicata o sanctiune de 10 milioane lei vechi si le-a fost interzis sa mai comercializeze tigari.
000 lei, cat reprezinta salariile restante pe doua luni, dar asta inseamna sa nu mai platesc facturile din luna iunie", a explicat Iordache, care si-a redus numarul de tigari fumate pe zi, numarul de minute la telefon si cota la benzina.
a fost un profitor al regimului comunist, recunoscand el insusi ca revolutia din decembrie 1989 l-a prins cu un milion de lei (circa 80.000 dolari la cursul de la data respectiva) dobanditi din bisnita cu blugi, casete video, cafea, tigari s.a., procurate din strainatate ca si comandant de nava.
Una peste alta, denominarea a fost inventata pentru investitorii straini, care s-au cam speriat cand au observat ca romanul cumpara numai un pachet de tigari cu valoarea echivalenta a unui euro, adica 40.000 de lei.
Acciza pentru tigari si tigari de foi va creste de la 16,5 euro la 22,13 euro/1.000 tigarete.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a amendat cu peste 5 miliarde de lei zece mari producatori de tigari din cei nouasprezece controlati in ultima perioada. ... Alti producatori de tigari au fost amendati de catre Fisc cu sanctiuni maxime in valoare de 1 miliard de lei/caz.
Potrivit aceleiasi surse, controlorii au aplicat doua amenzi de cite 750 milioane de lei vechi la doua firme care se ocupau de comercializarea produselor de tutun, care au vindut pachete de tigari ale caror timbre nu prezentau toate elementele de siguranta.
Mai departe, Ministerul Finantelor Publice a declarat ca de anul viitor pretul unui pachet de tigari ar trebui sa urce la peste 2 euro, dar nu stie cat de mult se poate controla contrabanda, in asa fel incat aceasta scumpire sa nu incurajeze inflorirea pietei negre.
Exista o practica in randul comerciantilor de tigari si bauturi alcoolice, administratori de discoteci, baruri, cluburi de noapte sau restaurante, ei cumpara marfa de la duty-free-uri la jumatate de pret (bineinteles, cu colaborarea proprietarilor de duty-free-uri) si apoi le vand la suprapret in barurile, discotecile, restaurantele sau cluburile lor.
Aceste majorari de preturi prin aplicarea taxei pe viciu vor fi mult mai mari decat cele estimate de Nicolaescu care sustinea ca un pachet de tigari se va scumpi cu numai 20 de centi, iar un litru de alcool cu 70 de centi.
Acciza minima pentru tigari prevazuta in noul Cod Fiscal nu este o conditie obligatorie in statele membre UE, potrivit datelor puse la dispozitie de producatorii din domeniu.
Noi majorari de preturi au loc incepand de astazi la tigari, alcool si gaze din cauza cresterii nivelului accizelor. ... Cel mai ieftin pachet de tigari va costa 4,2 RON, in timp ce pretul mediu va oscila in jurul pretului de 5,6 RON.
In plus, marcile romanesti de tigari beneficiaza de o cota de piata care a scazut la 11%, fiind in concurenta cu tot mai multe marci ale companiilor multinationale. "Piata romaneasca a fost invadata de tigari straine, cu traditie.
Potrivit reprezentantului LAREX, laboratorul a avut solicitari pentru analize a unor produse cum sunt tigari, cafea, aparate de ras, precum si pantofi sau camasi.
Cresterea preturilor la tigari si combustibili din mai a determinat revenirea inflatiei anuale peste pragul de 7%, la 7,26%. ... La marfurile neali-mentare, scumpiri s-au inregistrat la tutun si tigari de 1,2% si la combustibili de 0,7%.
Importurile masive de carne de porc si de tigari si tutun au adancit deficitul comercial cu produse alimentare, care a urcat cu 30,6% in acest an si a trecut de un miliard de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii.
Acelasi organism de control a descoperit si pe numitii Edmond Chirica si Mustafa Iunuzbei din Managlia care comercializau tigari netimbrate. Pentru aceasta fapta cei doi au fost amendati contraventional cu 20.000 RON si li s-au confiscat 281 pachete cu tigari netimbrate.
De la anul, pachetele de tigari vor contine avertismente privind riscurile fumatului. Imaginea va acoperi cel putin 30% din partea frontala a pachetului si aproximativ 40% din spate, precum si un chenar lateral, unde vor fi mentionate o parte din substantele daunatoare sanatatii.
Tigari chinezesti la Calarasi ßi investitorii chinezi se fac vazuti pe piata romaneasca. Compania chineza Sinorom va construi o fabrica de tigari la Calarasi, investitia ridicandu-se la 100 de milioane de dolari.
tigari (cu o greutate maxima de 3 grame/bucata) - 400 de bucati; tigari de foi - 200 de bucati;
google-analytics.com