Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (3.69 secunde)
"1 an de mandat, 1 an de reusite", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Prima etapa cuprinde statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, zona Valea superioara a Teleajanului-statiunea Cheia, zona Bran-Moeciu. Cea de-a doua etapa cuprinde 27 de locatii, printre care Stana de Vale, Arieseni, Borsa, Lacul Rosu, Vatra Dornei, Paltinis, Parang, Izvorul Muresului, Balea Lac.
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova. ... Acest tip de concurenta elimina practic de pe piata brandurile populare si extinde piata neagra a tigarilor de contrabanda.
O data revenita vremea frumoasa bucurestenii si nu numai dau fuga la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei. ... Scapati mai ieftin daca va incumetati sa traversati muntele, mai precis sa faceti, pe jos, traseul Busteni - Babele.
Cererile pentru pachetele turistice de Paste vor fi mai mari cu aproximativ 8% decat anul trecut, turistii romani fiind tentati sa aleaga pensiunile agroturistice si hotelurile de pe Valea Prahovei, ne-a declarat ieri Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).
Din partea minerilor au participat la masa tratativelor reprezentantii Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVL). "Majorarea salariilor va incepe cu luna august, iar tichetele de masa vor inlocui mesele calde acordate la intrarea in subteran", a declarat Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere.
In timp ce strainii cumpara din prima suprafete mari, oltenii cumpara periodic suprafete mici pe care ulterior incearca sa le comaseze. Supranumite "vedetele" pietei imobiliare, terenurile continua sa fie cel mai atractiv segment pentru investitori, atat de pe plan local, cat si pentru straini.
Pentru ca numarul restantierilor la intretinere este din ce in ce mai mare (in Valea Rosie, de exemplu, exista o familie cu restante de aproximativ 25.000 RON), pentru a-i convinge pe locatari sa ajunga la zi cu plata utilitatilor, "sefii" blocurilor se vad nevoiti sa fie tot mai inventivi.
Accesul in statiunea turistica de munte din Parang ar putea fi facut prin intermediul unei telecabine, dupa ce programul guvernamental "Schi in Carpati" va deveni viabil si in Valea Jiului.
Autoritatile din orasul Aninoasa, din Valea Jiului, vor sa puna in practica un proiect inedit de turism subteran. ... Pe langa aceasta parte a proiectului, este vizata transformarea unei parti a orasului Aninoasa intr-un parc de distractii, gen Disneyland.
Masura de concediere colectiva a fost luata, la fel ca si in cazul altor societati de acest fel din Valea Jiului, din cauza datoriilor pe care beneficiarii nu le-au achitat in ultimii ani, dar si pentru reorganizarea firmei pe criterii de competenta.
Agentiile de turism din Valea Jiului prezinta deja ofertele pentru vara anului viitor.
Pentru cei care nu s-au decis inca unde isi vor petrece Revelionul in acest an, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) vine pe ultima suta de metri cu cateva oferte ale pensiunilor care mai au locuri libere in aceasta perioada.
Mai multi directori de unitati miniere si sefi din Compania Nationala a Huilei din Valea Jiului au cheltuit, anul trecut, aproape 90.000 de euro cu deplasarile in tara si strainatate.
Mai multe terenuri care au apartinut perimetrelor miniere din Valea Jiului ce au fost inchise si ecologizate au intrat in atentia investitorilor straini, care vor sa concesioneze suprafete pentru activitati de productie.
Daca veti alege sa petreceti perioada Sarbatorilor Pascale intr-una dintre pen-siunile de pe Valea Prahovei, va trebui sa scoateti din buzunar intre 65 si 90 de lei pen-tru o noapte de cazare si pen-siune completa, pentru o singura persoana, intr-o pensiune de doua-trei margarete.
Compania Nationala a Huilei (CNH) va vinde, dupa reorganizare, energie electrica, acest lucru fiind posibil dupa realizarea unui complex din care sa faca parte si minerii din Valea Jiului.
Mai multe firme din Italia, sustinute chiar de Consulatul General Italian, si-au manifestat intentia sa investeasca în Valea Jiului în infrastructura si servicii, pentru a contracara invadarea pietei europene cu produse chinezesti.
Mai multe firme din Italia, sustinute chiar de Consulatul General Italian, si-au manifestat intentia sa investeasca în Valea Jiului în infrastructura si servicii, pentru a contracara invadarea pietei europene cu produse chinezesti.
google-analytics.com