Pentru cei care nu s-au decis inca unde isi vor petrece Revelionul in acest an, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) vine pe ultima suta de metri cu cateva oferte ale pensiunilor care mai au locuri libere in aceasta perioada. Fie ca doriti sa mergeti pe Valea Prahovei, in Muntii Apuseni sau in zona Rucar-Bran, trebuie sa va grabiti pentru ca oferta ANTREC mai are doar cateva locuri disponibile.
Daca veti alege Valea Prahovei, la Azuga, aproape de partie, mai puteti gasi 14 locuri de cazare, intr-o vila de doua stele, cu sase dormitoare si doua bucatarii. Pentru a beneficia de intregul pachet de servicii pentru Revelion, pentru cinci nopti de cazare, pentru intreaga vila, va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 3.000 de euro.
O alta vila, de trei stele, va asteapta la Cheia, unde pachetul de Revelion, pentru locurile disponibile, cu cinci sau patru nopti de cazare, poate costa intre 1.200 si 1.700 de lei.
Daca veti alege ca destinatie Gura Humorului, locuri libere se mai gasesc intr-un singur hotel, de patru stele. Aici, pretul pachetului de Revelion poate costa intre 1.500 si 4.300 de lei, pentru patru nopti de cazare. Ceva mai ieftine sunt pensiunile de doua stele, situate la sud de Huedin. Aici, pachetul de Revelion, cu patru nopti de cazare, costa 680 de lei de persoana.
Potrivit unor statistici, in perioada Craciunului gradul de ocupare a spatiilor de cazare in pensiunile agroturistice a fost de aproape 90%, a declarat pentru NewsIn ofiterul de presa al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu. (A.ß.)