Cautare

437 de rezultate pentru "braila" (3.06 secunde)
Ca urmare a iesirii accidentale din functiune si a opririi in regim de avarie a Unitatii 1, deficitul de putere de 700 MW a fost preluat (la comanda operativa a Dispecerului Energetic National), intr-o prima faza, prin incarcarea grupurilor hidroelectrice si, apoi, prin dispozitia de incarcare a blocului nr 1 de 227 MW, din Centrala Termoelectrica Braila, care functiona cu un singur corp de cazan.
Termoelectrica intentioneaza sa realizeze o societate mixta pentru conversia pe huila a unui grup la Centrala Braila, firmele interesate de participarea la proiect, cu o valoare estimata la circa 250 de milioane de dolari, avand posibilitatea sa depuna scrisori de intentie pana la mijlocul lui iunie.
Intre companiile care fac parte din Prioritatea 1 sunt si nume grele precum Tractorul si Rulmentul din Brasov, Electroputere Craiova, Laminorul Braila sau Aversa Bucuresti. ... Laminorul din Braila, unde AVAS are un control de 69,99%, este la randul ei curtata de o firma romaneasca.
"In urma cu cateva zile am fost invitati la mai multe asociatii de proprietari din municipiul Braila, care are un sistem de incalzire comparativ cu al nostru.
Reprezentantii fermierilor din judetele Bacau, Braila, Calarasi, Galati, Ilfov, Tulcea si Vrancea s-au intalnit recent la Braila pentru a elabora un memoriu ce va fi inaintat Ministerului Agriculturii, anunta AMOS News.
Ludovic Orban a mai spus ca a discutat cu oficialii galateni pe marginea stabilirii unor strategii privind dezvoltarea porturilor din Galati si Braila. "Am avut o discutie despre posibile masuri fiscale si de alta natura ce ar putea asigura dezvoltarea fluxurilor comerciale in porturile din Galati si Braila.
De asemenea se vor infiinta directiile judetene pentru accize si operatiuni vamale Galati, Braila, Vrancea, Buzau si Tulcea, care se vor afla in subordinea Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati.
Guvernul vrea companie energetica integrata Guvernul va scoate anul acesta la vanzare 100 de microhidrocentrale, doua centrale electrotermice (CET), cele de la Braila si Doicesti, si probabil unul dintre complexurile mari din Oltenia, Turceni sau Rovinari.
De mentionat ca Inspectoratul mai are in subordine, pe langa Constanta, inca doua judete, respectiv Tulcea si Braila. ... Astfel, pentru judetul Tulcea, in perioada 1-14 ianuarie Protectia Consumatorului a primit doar 4 reclamatii, in timp ce pentru judetul Braila s-au inregistrat doar 6 reclamatii.
In Constanta s-au verificat 27 de operatori economici, in Tulcea 15, iar la Braila 18 operatori economici, dintre care, din totalul de 60 de operatori verificati, 49 au incalcat legislatia in domeniul protectiei consumatorilor.
"Am ambitia sa transformam Romania in a doua putere agricola a Europei", a afirmat vineri primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu la Conferinta de informare si promovare in teritoriu a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), desfasurata la Braila, in prezenta agricultorilor din Braila si din judetele invecinate.
Galatiul risca astfel sa piarda trasee importante in transportul judetean sau chiar pe toate in favoarea unor firme din alte zone ale tarii, asa cum s-a intamplat pe ruta Galati-Braila.
In Regiunea 2 Sud Est, in care sunt incluse - Constanta, Tulcea, Braila, Buzaul, Galatiul si Vrancea, la 15 martie, noi ne aflam pe locul 4, dupa Constanta, Braila si Vrancea, lucru incredibil, avand in vedere capacitatea noastra", ne-a spus Savel Rotaru.
Braila, Constanta si Tulcea. ... OJPC Constanta, lider la aplicarea amenzilor "Campion" la acest capitol a fost Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Constanta, cu peste 280 de contraventii constatate, urmat apoi de institutia similara din Tulcea, cu 116 amenzi si OJPC Braila, cu 109 contraventii.
Câstigatoare a licitatiei a fost desemnata firma Alco Plus SA Braila, având ca antreprenori SC Integral SA Buzau si SC Valve International SA Braila.
Compania, al carei actionar majoritar este Ministerul Economiei si Finantelor, a incheiat, in luna iunie, cu consortiul format din Enel (Italia) si E.ON Kraftwerke (Germania) un memorandum pentru infiintarea unei firme mixte care va construi o termocentrala noua pe huila, de 800 MW, pe platforma actualei unitati din Braila, printr-o investitie de circa un miliard de euro.
Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
google-analytics.com