Cautare

437 de rezultate pentru "braila" (2.63 secunde)
Imediat cum a preluat scaunul de primar, Brailoiu a donat chestorului Jipa un teren, a carui marime nu se cunoaste inca, pe care cu ajutorul societatii TCC Braila, firma specializata in constructii, si-a construit o vila, al carei proprietar este sotia acestuia.
Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila. Cum Tariceanu nu a reusit sa creioneze o concluzie dupa vizita facuta in orasul nostru, se poate spune ca nu a avut o tinta precisa, sau ca incearca sa isi recunoasca ograda pe care trebuie sa o gospodareasca.
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
Tudose e limitat, nu daduse interviuri in viata lui, decat interventii aranjate la el, in Braila, cum sa se bazeze Serviciile pe el?
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Conducerea centrala a liberalilor s-a vazut nevoita, in urma neintelegerile din interiorul PNL Braila, sa monitorizeze situatia din aceasta filiala si sa schimbe componenta comitetului interimar ce urmeaza sa se ocupe de alegerile din cadrul organizatiei brailene.
Am inchis hipermarketul din Armonia Braila la decizia dezvoltatorului, pentru ca, initial, era prevazut un centru comercial cu 80 de magazine, dar la un moment dat ajunsesem sa operam doar cu 19 magazine in galeria comerciala".
La eveniment au participat 157 de delegati din judete arondate Regiunii 2 Sud-Est si anume Constanta, Tulcea, Galati, Buzau si Braila.
In acest context, o echipa a liberalilor si democratilor, coordonata de vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur, se va deplasa in cursul zilei de astazi la Braila pentru a pune capat neintelegerilor existente intre primarul liberal si viceprimarul democrat din localitate.
Afirmatia a fost facuta in cadrul seminarului de la Braila, pe tema "Abordari lider pentru dezvoltarea zonelor rurale din Romania", intalnire la care a participat si presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc.
Se descopera unul pe altul, incep sa se adulmece, se ofera unul altuia, incep sa faca lucruri impreuna si sa schimbe experiente, apoi se cearta, se insingureaza si devin mai atenti la ceilalti decat la ei insisi..." Premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Studio Pitesti 2011 Festivalul Zile si Nopti de Teatru Braila 2011 Bursa de Creatie acordata de ICR Paris 2012 Festivalul de Teatru Underground Arad 2012 Festivalul National de Teatru Independent 2013 Iasi Fringe Festival 2013 Festivalul Francofonie Buzau 2013 Sibiu Fringe Festival 2014 Rezervari bilete se pot face:
In august participa la adunarea anuala a Astrei, apoi ajunge la Bucuresti, unde intra, ca sufleur si copist, in trupa lui Iorgu Caragiale, cu care merge in turnee la Braila, Galati sau Giurgiu.
vinuri dulci dobrogene, tuica de Arges, must inasprit din viile Ostrovului, rotocoale de cascaval si calupuri de telemea din Braila, miere din stupii Moldovei si ai Bucovinei, ciubere de Transilvania cu pastrama de oaie, carute de mere si pere de pe vaile Carpatilor, cantalupi uriasi din Turcia, parfum de trandafiri si hamuri mirosind iute a iuft si a catran din Bulgaria, stafide dulci in scoici rosii de culoarea purpurii din Corint, portocale si mirodenii din Cipru, lazi din lemn de chiparos si cedru din Liban, stofe de Teheran, casmiruri de India, matasuri de China, rodii si smochine din Iran, curmale coapte si rosii din Bagdad, cega, pastruga, morun si nisetru, cu icrele lor negre, de la Sulina.
"Solomon a uitat ca noi mai detinem o hotarare definitiva si irevocabila a Tribunalului Braila, care-l obliga sa ne dea 17 miliarde de lei, si a uitat ca a semnat un proces-verbal prin care eu renuntam la acesti bani, iar el se angaja sa-mi predea, in termen de sase luni, restul parcarilor prevazute in contract.
Martorii oculari au declarat ca ele efectuau viraje deasupra localitatilor survolate, manifestand o predilectie pentru cazarmile din Focsani, Iasi, Braila si Targoviste.
Circa 30 de inspectori vor lua la puricat activitatea din ultimul an a inspectoratelor politiei de frontiera din judetele arondate, Constanta, Tulcea, Braila si Ialomita.
Giliola Motoi s-a nascut pe 26 august 1969 la Braila, a absolvit Academia de Arte Luceafarul, Bucuresti, 1996, clasa profesorului George Motoi, cel care avea sa ii devina sot mai tarziu.
Buzau -100.000 lei, Braila - 900.000 lei, Arges - 500.000 lei, Tulcea - 220.000 lei, Valcea - 500.000 lei, Dambovita -500.000 lei, Alba -50.000 lei, Bacau - 10.000 lei, Balti - 80.000 lei, Botosani - 25.000 lei, Cahul - 30.000 lei, Campulung -50.000 lei, Ciuc - 50.000 lei, Putna - 100.000 lei.
BRAILA. Orasul unde s-a publicat prima data in Romania capodopera Luceafarul Textul a aparut, gratie omului de cultura Alexadru Djuvara, in paginile ziarului Dunarea, pe 25 iulie 1883, la doar cateva luni dupa ce fusese publicat in ,Almamahul Societatii Studentesti Romania Juna din Viena.
De un deosebit interes spiritual, polul Coslogeni are in apropiere si manastirile RADU NEGRU si LIBERTATEA, prima infiintata in biserica veche a satului Radu Negru, stramutat din cauza repetatelor inundatii, iar ultima infiintata in vechea biserica a satului Libertatea (numit initial Bratianu), sat infiintat in 1898 de Ion Bratianu prin exproprierea citorva boieri si a improprietaririi unor familii de tarani veniti din toate colturile tarii (Ardeal, Olt, Braila, Neamt, etc.) si desfiintat de comunisti dupa cca.
google-analytics.com