Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (3.28 secunde)
Dupa ce s-au imprumutat prin toate mijloacele oferite de banci si de alte institutii de credit, romanii au inceput sa uite sa mai dea banii inapoi, valoarea restantelor acestora ajungand la sfarsitul anului trecut la 419,1 milioane de lei, adica aproximativ 124 de milioane de euro.
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Un exemplu in acest sens este franciza Casa si Biroul care, in Craiova, a fost preluata de o fosta angajata.
Ceea ce a facut Biroul Electoral Central in ultimele zile este la fel de inexplicabil precum modul in care s-au fraudat alegerile in aproape 20 de sectii de votare din Galati.
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi.
Sotul este dependent de sotie, sotia este dependenta de sot; ... fiecare il reduce pe celalalt la un bun de consum. ... De aceea iubirea, care ar putea deschide portile paradisului, deschide portile iadului.
Departamentele PSD isi deschid portile joi pentru toti cei interesati Partidul Social Democrat isi va deschise "portile", joi, pentru cei interesati de activitatea politica a Departamentelor PSD din subordinea Consiliului National al formatiunii.
Dupa aproape o jumatate de secol, Uzina Aro din Campulung Muscel isi va inchide definitiv portile, zilele trecute iesind din unitate ultimele 5 autovehicule de teren fabricate in cea mai veche intreprindere autohtona de autoturisme.
In acest sens, exista voci care spun ca, in doi ani dupa aderare, vor pleca pana la jumatate de milion de romani, nu mai mult. ßi asta pentru ca nu toate tarile isi vor deschide portile pentru cele doua state nou intrate in Uniunea Europeana.
In cursul zilei de ieri, 24 mai a.c., si-a deschis portile cea de-a XXXV - a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte, TINIMTEX.
TINIMTEX si-a deschis ieri portile, in statiunea Mamaia, pentru publicul larg. Evenimentul, desfasurat in perioada 13-17 septembrie, reuneste un numar de peste 500 de firme, care isi expun produsele in complexele Parc, Perla, Sirena, Meridian, Tenis Club Idu, Doina Flora, Victoria etc.
Universitatile celebre din Europa au devenit de la 1 ianuarie 2007 accesibile tinerilor craioveni. O data cu intrarea in UE, portile universitatilor de prestigiu ale Europei s-au deschis si pentru oltenii care vor putea studia in orice tara europeana, iar diplomele le vor fi recunoscute si echivalate.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
Pe 21 mai, la ora 12.00, se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.
Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania si din Europa de Sud-Est, situat la iesirea din cartierul Militari din Bucuresti, isi va deschide portile pentru public la inceputul acestui week-end.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
VEZI CE BIBLIOTECI SUNT DESCHISE Bibliotecile din Bucuresti si din tara isi vor deschide portile in noaptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 18.00, intr-o campanie inedita sub genericul "Nocturna bibliotecilor", organizata la initiativa Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR).
La Historia isi deschide larg portile de 1 Martie pentru oricine vrea sa se bucure cu adevarat de venirea primaverii.
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de doua zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
google-analytics.com