Firul rosu si cel alb impletit cu gingasie vrea sa lege si mai mult a noastra prietenie!
La Historia isi deschide larg portile de 1 Martie pentru oricine vrea sa se bucure cu adevarat de venirea primaverii. Iti vom oferi ghiocei din inima, un martisor si o atmosfera de vis creata de trupa de jazz Sorin Zlat Band&Friends, ce-ti va asterne la picioare acea lume de dinamism, de viata si culoare!
Distractia incepe la ora 20.00, iar intrarea este libera!
Rezervari la telefon- 0722.626.043
Restaurantul La Historia de Sudamerica, cat si pub-ul sunt amplasate intr-o cladire ce dateaza din anul 1850, cu un interior spectaculos ce poate gazdui aproximativ 300 de clienti veniti sa serveasca masa, sau sa stea la un pahar de vorba.
Restaurantul si-a deschis portile in anul 2009 timp in care a beneficiat de o expansiune rapida, devenind cea mai mare terasa din Centrul Istoric al Bucurestiului.
Cu ajutorul unei bucatarii cu influente sud-americane, restaurantul vine in intampinarea clientilor cu o imagine greu de egalat. Odata ce ati poposit aici, veti fi incantat cu preparate care mai de care mai delicioase, cu specific sud-american si romanesc. Aveti posibilitatea sa va incantati papilele gustatice cu gustari reci, salate, ciorbe, supe, paste, preparate din peste, pui, vita sau porc, gratar si nelipsitul desert. Nici bauturile nu sunt alese intamplator. Oferta este constituita dintr-o paleta bogata de cocktail-uri si vinuri alese potrivit meniului pe care il serviti.