Cautare

639 de rezultate pentru "autostrada" (7.57 secunde)
Autostrada Timisoara - Arad: ... Segmentul de autostrada care leaga Timisoara de Arad a fost deschis circulatiei rutiere la aproape 4 ani de la demararea lucrarilor de constructie.
Romania are in acest moment putin peste 500 de kilometri de autostrada in operare si aproximativ 250 de kilometri de autostrada in constructie.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... As amini doua abordari importante referitoare la autostrada est-vest: ... O autostrada care sa lege Moldova de restul tarii si al Europei ar aduce numeroase beneficii.
Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti. Tronsonul a fost inaugurat de premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care au si testat portiunea de autostrada.
Jurnalul National face inventarul (ne)realizarilor din infrastructura rutiera a Romaniei, intr-un articol intitulat "Autostrada Soarelui:
Autostrada are o lungime de 44,5 km, din care 12,25 km reprezinta lungimea variantei de ocolire Arad si 32,25 km reprezinta lungimea autostrazii care leaga orasele Arad si Timisoara.
Brasoveanul Ludovic Orban impanzise Transilvania de drumuri expres (foarte asemanatoare autostrazilor), vranceanul Miron Mitrea visa la o autostrada care sa strabata Moldova pe ruta Bucuresti, Focsani, Iasi, Suceava, iar craioveanul Radu Berceanu sustinea ideea unei autostrazi dinspre Bucuresti spre Craiova.
La un cost mediu de 7 milioane de euro pe kilometru de autostrada, bugetul ar ajunge pentru proiecte in lungime totala de 200 de kilometri. In 2011 vor fi finalizati 117 noi kilometri de autostrada.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Autostrada Soarelui: ... vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La fel s-a procedat si in cazul tronsonului Murfatlar - Valu lui Traian - Agigea (unde Autostrada Soarelui se imbina cu Varianta de ocolire a Constantei).
Premierul Victor Ponta a inaugurat Autostrada Soarelui. De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Circa 18 kilometri de autostrada, intre Simeria si Orastie, au fost deja inaugurati la finalul lunii mai, astfel ca alti 120 de kilometri ar urma sa fie deschisi circulatiei in a doua jumatate a anului.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Apare o NOUA AUTOSTRADA in Romania. ... In ciuda problemelor legate de alunecarile de teren, oficialii spun ca autostrada este sigura, dar admit ca lucrarile nu sunt finalizate.
Ministerul Transporturilor va propune Guvernului un program care prevede construirea, incepand cu 2008, a 250-300 de kilometri de autostrada pe an. ... "In Portugalia, au facut 2.500 de kilometri de autostrada in peste noua ani, asa ca se poate.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
“Spre exemplu, daca pentru la anul sint prevederi bugetare de 100 de milioane de euro pentru autostrada Brasov-Bors, Bechtel va primi 30 de milioane de euro, pe care va trebui sa-i justifice la sfirsitul anului”, a mai spus ministrul Transporturilor.
google-analytics.com