Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (3.68 secunde)
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Primaria Capitalei vrea sa construiasca acolo o parcare cu 5 etaje si 800 de locuri. ... Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Din aceste considerente, le recomandam conducatorilor auto care nu au legatura cu mitingurile anuntate sa evite, in acea zi, deplasarile inspre Capitala. Daca, totusi, calatoriile nu pot fi amanate, pentru evitarea aglomeratiei este indicat sa se utilizeze si principalele rute alternative.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. ... nu este nevoie sa inventeze roata.
Peste 2.300 de structuri de cazare si alimentatie publica au fost clasificate de la inceputul anului de catre Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT), se arata intr-un comunicat emis de institutie.
In scopul cresterii interesului turistilor pentru unitatile muzeale reprezentative din judetul Constanta, conducerea Consiliului Judetean Constanta, a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii si a Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie, pe de o parte si Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), pe de alta parte, au incheiat un protocol de colaborare.
Nu aici trebuie sa promovam, in Mamaia", a afirmat senatorul, in cadrul unei conferinte de presa. ... "Nu putem sa facem turism competitiv cu TVA 19 la suta cand vecinii din Bulgaria au 6 la suta TVA-ul pentru servicii turistice externe.
Agentiile prezente la Targul National de Turism au vandut trei-patru sute de sejururi, cu plata integrala sau sub forma de avans, turistilor romani, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
La sfarsitul acestei saptamani va fi numit un nou presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), intr-o intalnire pe care o va avea Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, cu reprezentantii organizatiilor patronale din turism.
Autoritatile din orasul Aninoasa, din Valea Jiului, vor sa puna in practica un proiect inedit de turism subteran. Inceperea lucrarilor este prevazuta pentru anul viitor, mina Aninoasa urmand sa fie prima mina din Romania transformata intr-un muzeu, la finalul procesului de inchidere si ecologizare, potrivit Mediafax.
Patronatele din turism estimeaza ca nu se vor scumpi tarifele in 2007. Desi s-a luat in calcul si graficul de scumpiri anuntat de Guvern pentru gaze, curent electric si combustibili, patronii din turism spun ca aceste majorari nu se vor regasi in tarifele turistice.
"Operatorii de turism din zona nu sunt nici organizati si nici dezvoltati", a declarat Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova, organizatorul proiectului.
Pentru cei care aleg totusi sa-si petreaca vacanta in tara, vestile sunt imbucuratoare pentru anul acesta.
Ofertele agentiilor de turism se intrec in preturi mici si conditii mai bune. ... Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc ne-a mai declarat ca in privinta acestui sezon se asteapta cresterea numarului de turisti cu 10 pana la 12%, crestere demonstrata de contractele incheiate la bursele si targurile de turism.
Fie ca vreti sa mergeti in tara sau sa alegeti o statiune din strainatate, agentiile de turism se intrec in oferte speciale. ... Asadar, trebuie doar sa va hotarati si sa va grabiti cu rezervarea biletelor.
In cursul actualului sezon estival se estimeaza ca numarul turistilor care si-au petrecut vacanta pe litoralul romanesc se va ridica la 1.200.000-1.300.000, cifra care semnifica nu numai un reviriment atat de mult asteptat in industria turistica autohtona, ci si o crestere cu 20-30 de procente a numarului turistilor de pe litoral inregistrat in cursul sezonului estival 2006, au aratat reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), precum si cei ai altor organizatii similare, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in cursul zilei de ieri.
Si asta pentru ca Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) solicita introducerea unei cote zero de TVA pentru strainii care achizitioneaza servicii turistice in Romania, pentru a compensa pierderile provocate firmelor din domeniu de aprecierea leului.
Patronatul agentiilor de turism din Romania intentioneaza sa initieze in acest an un sistem de monitorizare si clasificare a managementului si serviciilor din hoteluri, in baza caruia vor fi identificate unitatile de cazare agreate de asociatie.
google-analytics.com