Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (2.94 secunde)
FPTR cere conditii pentru un turism romanesc performant si reinfiintarea ministerului Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a fost, ieri, gazda unei dezbateri privind principalele probleme cu care se confrunta mediul de afaceri din turism.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Finalizarea tranzactiei prin care grupul italian Enel va prelua pachetul majoritar de actiuni la societatea Electrica Muntenia Sud va avea loc pana la jumatatea lunii aprilie. "Pana la sfarsitul lunii martie vom prezenta Executivului situatia referitoare la clauzele contractuale necesare pentru trecerea Electrica Muntenia Sud in proprietatea Enel.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Operatorii din turism din judetul Tulcea au inceput demersurile pentru a contracara efectele pe termen lung ale crizei provocate de gripa aviara.
Cu toate ca se apropie Revelionul, agentii de turism se gandesc deja la sezonul turistic de vara. Si, pentru ca in ultimii ani din ce in ce mai multi romani au preferat destinatiile straine, reprezentantii din turism au hotarat sa ieftineasca vacantele pe litoralul Marii Negre cu circa 10%.
In turismul romanesc a inceput sa se miste ceva. Chiar daca este vorba numai despre un segment, acesta este si cel mai important si se numeste turism balnear.
Potrivit actului, orice informatii cu privire la pachetul de servicii turistice, pretul acestuia si toate celelalte conditii aplicabile contractului, comunicate de organizator sau de detailist consumatorului, trebuie sa contina indicatii corecte si clare, care sa nu permita interpretari echivoce ale acestora.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
Antena 3, atac la SUA:
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica. ... "Ar trebui asteptate concluziile anchetei ca sa se vada cine este vinovat.
Combinatul siderurgic Mitall Sidex a renuntat la serviciile Electrica Muntenia Nord. ... Cel putin aceasta ar fi concluzia in urma bilantului activitatii pe anul 2004 efectuat de Electrica Muntenia Nord.
In cazul in care cele cinci societati de investitii financiare (SIF) ar accepta o conversie a actiunilor BCR pe care le detin in titluri Erste ar detine aproximativ 12-15% din capitalul bancii austriece, devenind al doilea actionar semnificativ, a declarat pentru NewsIn Petre Pavel Szel, presedinte al SAI Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud (EMS), prin semnarea documentelor finale pentru vanzarea catre Enel a unui pachet majoritar de 64.4% din capitalul Electrica Muntenia Sud.
google-analytics.com