Cautare

1940 de rezultate pentru "antena 1 pitesti policistul de la permise filmat" (3.30 secunde)
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: - intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora;
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Dosare controversate in care este implicata Laura Codruta Kovesi Fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cea propusa sef la DNA, apare implicata in dosare controversate, la o simpla cautare pe Google.
Expertii europeni au cerut ca "Romania sa accelereze eforturile de a intari capacitatea administrativa a autoritatilor din domeniul mediului, la toate nivelurile", se arata intr-un comunicat al deputatului PSD Daciana Sarbu, observator in Legislativul european.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine. Criza financiara se face simtita si la Prefectura Dolj.
Utilajele si instalatiile utilizate in prelucrarea lemnului rotund in cherestele vor fi supuse periodic expertizarii, in vederea autorizarii functionarii acelora care corespund tehnic, stabileste un proiect de lege adoptat de Guvern in ultima sedinta.
Ministerul Administratiei si Internelor prin Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor desfasoara in aceasta perioada actiuni prin care posesorii de vehicule sunt instiintati ca incepand cu data de 1 iulie a.c.
Doar 22 de straini inregistrati cu permise de munca in 2006. ... In schimb, statisticile oficiale noteaza ca in acest an 58 de doljeni au plecat legal la munca in Italia si Marea Britanie.
Dintre cele 25 de state membre ale UE (27 cu Romania si Bulgaria) 11 au anuntat ca vor restrictiona accesul romanilor pe pietele muncii, iar celelalte au luat decizia de a lasa libera circulatia romanilor in scop de munca sau nu au facut nici un anunt in acest sens.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
În plus, guvernul este decis sa liberalizeze accesul europenilor pe piata muncii.Momentul 1 ianuarie 2007 a fost urmat de o serie de schimbari cu privire la atitudinea europenilor fata de noi.
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor. Informatiile primite din partea serviciului de profil al Prefecturii arata ca in cazul acestor trei marci de masini straine s-au facut cele mai multe inmatriculari.
Asta deoarece la ele taxa de poluare este mult mai mica decat la un model nou, astfel incat trendul inmatricularilor second-hand este in continuare ascendent.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
De ce face Basescu lobby pentru Rosia Montana Presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o adevarata campanie de lobby pentru proiectul de la Rosia Montana. Seful statului inchide ochii la exploatarea cu cianuri din Apuseni cu gandul la aurul pe care Romania l-ar obtine si care i-ar asigura "stabilitatea monetara".
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Un scandal rasunator se invarte in jurul dietei Dukan, o cura de slabire pe baza de proteine folosita mult si de romance.
google-analytics.com