Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu. La actiune au participat lideri din conducerea centrala si locală a acestui partid. Totodata la sediul unui alt partid - Filiala Arges din Pitesti, (PDL n.red.) s-au strans un numar de 250-300 membri si simpatizanti pentru a sustine partidul. Au fost sanctionate filialele celor doua partide din Pitesti, conf. L.61/91, art. 2 pct.28 cu amenda de 1000 lei fiecare, sanctiune prevazuta in art.3 pct.1 lit. b din lege", a anuntat IPJ Arges intr-un comunicat de presa.
Mai exact, conducerile celor doua organizatii au fost sanctionate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma".
Politia a mai precizat ca ordinea a fost asigurata de 50 de politisti, 146 jandarmi din cadrul IPJ Arges si 10 lucratori ISU Arges si ca nu s-au inregistrat evenimente deosebite.