Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (2.70 secunde)
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie. Lansate cu aproape 1,5 ani in urma, lucrarile de constructie ale AFI Palace Cotroceni au depasit pana in acest moment cateva recorduri in domeniu stabilite la nivel European.
Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania. ... De 5 ani am reusit sa ne mentinem in top si le multumim clientilor nostri pentru ca astazi AFI Palace Cotroceni este cel mai performant mall din Romania.
AFI Palace Cotroceni anunta programul de functionare pentru perioada dintre Craciun si Anul Nou. ... Luna decembrie a debutat in AFI Palace Cotroceni cu aniversarea de 5 ani, fiind un bun prilej de a da startul sezonului de cadouri, distractie si cumparaturi la preturi speciale.
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI. AFI Palace Cotroceni va fi deschis pe toata perioada sarbatorilor de iarna.
Astazi, real, - Hypermarket Romania a organizat conferinta de presa legata de inaugurarea celui de-al 22-lea magazin din reteaua sa, in cadrul AFI PALACE Cotroceni, investitie ce se ridica la suma de 23,4 milioane de euro.
5 motive pentru care trebuie sa vizitezi expozitia MASINARIILE LUI LEONARDO DA VINCI din AFI Cotroceni Expozitia MASINARIILE LUI LEONARDO DA VINCI - INVENTIILE UNUI GENIU AL RENASTERII, care include cele mai importante inventii ale lui Leonardo da Vinci, este gazduita in premiera de un mall din Romania, chiar in Bucuresti.
Joi, incepand cu orele 00:00, va avea loc lansarea mult asteptatelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, in magazinul iSTYLE Premium Reseller din AFI Palace Cotroceni.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
In perioada 6-16 septembrie 2013, AFI Palace Cotroceni organizeaza targul scolar anual Back to School pentru a pune la dispozitia copiilor o gama variata de materiale necesare noului an de invatamant.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA. ... AFI Palace Cotroceni este situat la intersectia dintre Str.
Ziua de 29 octombrie iti aduce al treilea magazin DEICHMANN in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, pe strada Vasile Milea, nr 4.
un meci de baschet in scaune rulante - o competitie aparte intre sportivii Motivation, jurnalisti si bloggeri, organizat in incinta AFI PALACE COTROCENI, Bucuresti (in zona cinematografului). ... Afi Palace Cotroceni Parteneri media:
Recent, in Afi Palace Cotroceni a avut loc evenimentul MOA la care au participat Dana Savuica, Roxana Iliescu, Madalina Ulmeanu - Director General MOA si Olivier Bagdassarian - Director International MOA. ... In magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni au fost investiti peste 50.000 de euro.
dar si de sculptare, la catapeteasma bisericii sale de 1.000.000 de euro de la Palatul Cotroceni.
La Bordei - Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall - intrare Sfera, Bucuresti Data:
Ai Mega Lichidare de stoc in perioada 31 Ianuarie - 2 Februarie, cu discounturi de 70% in magazinele din AFI Palace Cotroceni:
google-analytics.com