Cautare

2079 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (3.04 secunde)
Vino in AFI Cotroceni pe 5 august, de la ora 18.00, pe culoarul Sunset Boulevard (zona Starbucks & Nissa) si invata cum sa aduci vara in orice tinuta, asa cum iti place!
Magazinele Reserved sunt amplasate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti). ... Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.
Evenimentul va include o sesiunea de autografe, ce se va desfasura in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Affliction, zona patinuar.
Evenimentul a inclus o sesiunea de autografe cu luptatorii si un concert de zile mari marca Dan Helciug, ce s-a desfasurat in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Affliction, zona patinoar.
Dana Savuica a fost prezenta recent la evenimentul de lansare a colectiei de primavara - vara de la magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni. "Magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni imi trezeste apetitul pentru cumparaturi!
Pe 1 noiembrie, cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 6 ani de la deschiderea in Romania. Cu aceasta ocazie iubitorii de film vor avea sansa sa experimenteze senzatii tari si sa vizioneze filme celebre, de renume hollywoodian, printre care Omul Furnica, Jurassic World, Interstellar, Everest.
Marti dupa-amiaza, la Gymboland, in AFI Palace Cotroceni, parintii au regasit magia copilariei alaturi de cei mici. ... Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.
Recent, l-am cunoscut in galeria comerciala din Afi Palace Cotroceni, pe israelianul Ronen Haliva, stabilit de 18 ani in Romania.
AFI Palace Cotroceni va fi deschis ca in fiecare an pe toata perioada sarbatorilor de iarna, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de toate serviciile pe care le pune la dispozitie.
Astazi, incepand cu orele 20:00, va avea loc evenimentul AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil desfasurat intr-un centru comercial.
Pe 23 iulie, la Gymboland Afi Coroceni, locul in care toti copiii sunt fericiti, a avut loc o petrecere de zile mari in cinstea lui Alexei Simpatic, cu ocazia implinirii a sapte ani.
Exceptie fac Auchan din AFI Cotroceni, Cora din AFI Ploiesti si Mega Image din Bucuresti Mall. Pe 24, 26 si 31 decembrie programul este mai scurt.
Printreproiectelerezidențiale ale zonei se numara AFI City, al celor de la AFi Europe, cu 190 de apartamentein prima faza sau Impact, cu Luxuri Domenii Residence, proiect care va include 630 de apartamente la finalizare.
Si legenda a devenit mit in Olimpul dambovitean cand ea a fost supranumita Elena din Troia, iscand razboiul politic de patru ani, iar el a intrat in istorie drept Zeus din Cotroceni, care si-a pus partidul si guvernul la picioarele ei incaltate cu pantofi Jimmy Choo.
Presedintele Traian Basescu i-a intrebat pe reprezentantii PNL, ieri, in timpul consultarilor de la Palatul Cotroceni, daca au un plan de formare a unui Guvern minoritar, cu sustinere parlamentara din partea PSD.
Sorin Rosca Stanescu) Intoarcerea la Cotroceni a lui Traian Basescu este o victorie. ... Iar Basescu revine la Cotroceni utilizand trucuri. ... Izolat de concetatenii care nu-l mai vor si confruntat cu o majoritate parlamentara ostila, Traian Basescu va sta in Cotroceni ca un ostatic.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
El facea parte dintre cei cativa consilieri de stat de la Cotroceni care au ramas in echipa lui Traian Basescu dupa ce Ion Iliescu a plecat de la Cotroceni.
Este de notorietate faptul ca democratii isi fixeaza ceasurile dupa Palatul Cotroceni si nici fostul lor lider nu s-a sfiit sa arate ca inca mai coordoneaza viata PD si chiar a Aliantei.
Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, incepand cu ora 11:30, alaturi de Patriarhul Daniel, la ceremonia de sfintire a catapetesmei Bisericii Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Biserica Cotroceni a fost ridicata in anul 1678 de catre Voievodul Serban Cantacuzino si a fost finalizata in 1682.
google-analytics.com