Cautare

2079 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (3.06 secunde)
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. " Nu stiu nimic despre mersul meu la Cotroceni!, scria Dancu pe blog. ... Deci, NU ESTE ADEVARATA STIREA PRIVIND NUMIREA MEA IN FUNCTIA DE CONSILIER LA COTROCENI!
Octavian Stireanu publica pe Amos News un articol intitulat "Quinta sparta la Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
Singura cale spre Cotroceni (Autor : Valentin Nicolau) Fiecare are motivul sau, dar aproape toata lumea il vrea plecat pe Basescu de la Cotroceni.
Basescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, sustine Crin Antonescu Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sansele lui Traian Basescu de a se intoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni in functie, el aratand ca decizia Curtii Constitutionale va fi pentru validarea referendumului, potrivit Mediafax.
Deci, ce proiect a trimis Zgonea - inclusiv la Cotroceni? ... Numai ca inaltii demnitari de la PSD nu doar ca nu-l ating pe impostorul de la Cotroceni nici cu o floare, ci au inceput sa devina domestici basisti.
Spuneam in urma cu cateva zile ca Basescu isi joaca ultima carte in cursa pentru Cotroceni. ... In sinea lui, Basescu traieste mult mai intens aceasta victorie ca un om care a luptat impotriva sortii, decat ca unul care voia imperativ scaunul de la Cotroceni, adica functia suprema in stat.
Declaratia fostului presedinte liberal Theodor Stolojan a€“ ca este in cautarea unor modalitati de a se implica in activitatea partidului pe care a trebuit sa-l paraseasca in momentul in care a acceptat functia de consilier prezidential la Cotroceni a€“ are darul sa ridice putin perdeaua culiselor din Alianta.
El pare sa isi aminteasca intr-o conferinta de presa, la concurenta cu congresul PNL, despre existenta pe undeva a unui biletel la Cotroceni in arhiva... ... O fi existat un bilet, nu zic nu, dar cred ca el a avut un traseu mai scurt, intre doua incaperi de la Cotroceni:
AFI), iar pe romaneste [pron. ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ).
Si directorul general pentru Romania al companiei israeliene Africa Israel Europe (AFI), Reuven Havar, a precizat ca dezvoltatorii mari isi pot permite sa amane dezvoltarea unui proiect, nefiind dependenti de banii obtinuti din vanzarea acestuia.
Reteaua numara in prezent sapte unitati, in Bucuresti Mall, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Bucharest City Hotel, Eurotower, AFI Palace, toate in capitala si Carrefour Pitesti.
Pe langa aceasta cladire vor mai fi finalizate AFI Business Park, Aviatorilor Business Plaza, Prezan OB, UniCredit HQ si ART Business Center 6.
Chiar daca a trecut fara probleme proba cantarului, la fel ca și adversarul sau, "Frumuselul" a afișat o mina de om ingrijorat si a vorbit fix 15 secunde:
Ministrul și directorii au șters hardurile calculatoarelor, oamenii au afișat pe siteuri cazul in intelegerea lor.
In cadrul Mourning in Amerika Tour, trupa va fi insotita si de cativa invitati speciali, AFI si Anti-Flag, care ii vor acompania pe membrii Rise Against in spectacolele de la Coney Island Amphitheatre (Brooklyn, 1 august), Red Rocks Amphitheatre (Denever, 15 septembrie) si Five Point Amphitheatre (Irving, 30 septembrie).
din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
Razboiul este insa departe de afi terminat, iar succesul momentan al lui Contac, silit si el sa renunte la functia fiului sau, seamana cu o victorie a la Pirus, in care biruitorul nici nu mai conteaza, pierderile combatantilor fiind mult prea mari.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni. ... Traian Basescu a castigat la referendumul din luna mai si a revenit la Palatul Cotroceni.
In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
google-analytics.com